Samenwerking

11 mei 2017 van 15:30 tot 18:30 uur

BREIKERS Café: Electricity Experience

Donderdag 11 mei aanstaande is het E-mobility Experience Center van Mango Mobility het toneel voor een nieuw BREIKERS inspiratiecafé over elektrisch vervoer: hoe kunt u elektrisch vervoer inzetten om vertragingsvrij én duurzaam reizen te stimuleren? Natuurlijk is er gelegenheid om de nieuwste e-bikes, e-scooters en elektrische (deel)auto’s zelf te proberen!

Slimme oplossingen voor vertragingsvrij reizen
Onder leiding van vaste presentator Meindert Schut (BNR Nieuwsradio) delen diverse werkgevers uit de Metropoolregio hun ervaringen met de verschillende vormen van elektrisch vervoer. Wat zijn voor- en nadelen? Hoe zet je deze in én zorg je ervoor dat medewerkers er gebruik van maken? En met welke regelgeving moet je rekening houden?

U bent van harte welkom om u -onder het genot van een hapje en een drankje- te laten inspireren, informeren én de alternatieven die er zijn, zelf te proberen.

5 redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  • Uw gastheer is Jan-Willem Wiersma, directeur van Mango Mobility, een toonaangevende speler op de groeimarkt voor elektrisch vervoer tot 45 km/uur. Hij vertelt over de nieuwe mobiliteitsoplossingen als antwoord op de toenemende binnenstedelijke verkeersproblematiek.
  • Meindert Schut van BNR Nieuwsradio bevraagt diverse aansprekende werkgevers, onder andere Royal HaskoningDHV en Arcadis, over hún ervaringen met elektrisch vervoer.
  • Kas van der Meulen, fiscaal-jurist en partner van TTT-Group, praat mee over fiscale aspecten rondom elektrisch vervoer.
  • Jelle Visser, oprichter en directeur van E-bike-to-go, vertelt over de opkomst van de e-bike als alternatief voor de langere woon-werkafstanden en het succes van het B2B bikesharing programma waarbij bedrijven en hun medewerkers ‘on the go’ gebruik kunnen maken van een aantal e-bikes.
  • Koenraad Backers van Natuur & Milieu vertelt over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor werkgevers om over te stappen op elektrisch vervoer en hun mobiliteitsbeleid te verduurzamen.

Programma
Experience en ontvangst: 15.30 – 16.30 uur
Programma: 16.30 – 17.30 uur
Experience en borrel: 17.30 – 18.30 uur

Locatie
Experience Center Mango Mobility
Adres: Baionen 6, Amsterdam-West

Aanmelden
De bijeenkomst is gericht op werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw inschrijving.

Meer informatie: www.wijzijnbreikers.nl