Leden

6 april 2017 van 14:00 tot 19:15 uur

Familiebedrijven Event

Hét familiebedrijven Event heeft dit jaar als thema ‘Winnen in het familiebedrijf; Hoe maak je opvolging een succes? Opvolging in het familiebedrijf is een proces waar voor beide generaties een belangrijke rol is weggelegd. Slechts een deel van deze overdrachten is succesvol. Wat doen deze familiale ondernemers anders en wat zijn hun kritische succesfactoren?

Het event is exclusief voor familiebedrijven waarbij we de zakelijke, juridische en emotionele kant van opvolging en overdracht belichten.

De inspirerende sprekers, interessante ronde tafelgesprekken met familiale ondernemers, interactieve workshops en waardevolle ontmoetingen zijn dé ingrediënten van dit event.

Maarten Bouwhuis (presentator van o.a. het BNR programma “De Opvolgers”) interviewt een aantal opvolgers en overdragers over de successen en valkuilen van hun opvolgingsproces. Dit levert u ongetwijfeld herkenning op en zeker nieuwe inzichten en inspiratie. Na het plenaire gedeelte, wordt u van harte uitgenodigd deel te nemen aan één van de workshops, waar ruimte is voor discussie en uw vragen.

Spreker van het event is Tom Coronel, naast succesvol autocoureur, is hij een rasondernemer die altijd wil winnen! Zijn bedrijf groeide in de afgelopen tien uit naar een bedrijf van formaat. Tom is een enthousiaste en humorvolle spreker die spreekt over ondernemen en leiderschap en hoe je kunt winnen als familiebedrijf.

Programma:
13.30 uur: Ontvangst met koffie & thee
14.00 uur: Welkom door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis
Ronde tafelgesprek met opvolgers en overdragers:
“Wat zijn de kritische succesfactoren bij opvolging?”
15.30 uur: Workshoprondes
17.15 uur: Spreker Tom Coronel
18.15 – 19.15 uur: Afsluitende borrel

Locatie
Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam
Westeinde 1, 1511 MA Oostzaan

Meer info & aanmelden
Kijk voor meer informatie op de website van Familiebedrijven Event.
Of meld je direct aan via deze link.