Noord

11 april 2017 van 18:30 tot 20:00 uur

Informatiemarkt NDSM-Werf

U bent van harte uitgenodigd voor de informatiemarkt over de NDSM-werf op dinsdag 11 april tussen 18.30 – 20.00 uur in de Scheepsbouwloods aan de tt. Neveritaweg 15.

De NDSM-WERF verandert in een nieuwe stadswijk aan het IJ
Wilt u weten hoe de NDSM-werf er over tien jaar uitziet? De NDSM-werf verandert steeds meer van een voormalig industrieterrein in een hele nieuwe stadswijk waar gewoond en gewerkt wordt. NDSM blijft in beweging. De komende jaren wordt er nog heel veel gebouwd en wordt ook de openbare ruimte aangepast. Daarnaast blijft er veel ruimte voor culturele/ kunstzinnige uitingen en alternatieve/experimentele ondernemingen. De ligging aan het IJ biedt allerlei mogelijkheden voor bijvoorbeeld horeca en nautisch vermaak. Wilt u meer weten over alle veranderingen en activiteiten?

Informatiemarkt NDSM-werf
U kunt op elk gewenst moment binnenlopen tijdens de informatiemarkt.Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn medewerkers van de gemeente en andere standhouders aanwezig om uw vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld:

  • Gemeente Amsterdam – maquette met basis uitgangspunten voor het projectgebied, informatie over straatnamen en werkzaamheden in de openbare ruimte.
  • Stadsdeel Noord – beheer van het gebied.
  • Stichting NDSM-werf en Stichting Kinetisch Noord vertellen over hun activiteiten.
  • Amsterdam Waterfront – informatie over hun visie op het gebied en de actuele projecten
  • Cradle of Development – informatie over het woon-werkgebouw Nautique Living Deze informatiemarkt is geen inschrijfmoment voor een woning.

Vragen en contact
Bent u niet in de gelegenheid naar de informatiemarkt te komen maar heeft u toch vragen? Stuur ons dan een e-mail naar ontwikkeling.ndsm-werf@amsterdam.nl Of bezoek de website: www.amsterdam.nl/ndsm