Leden

1 juni 2017 van 16:30 tot 19:00 uur

JAN©afé: Bitsing-methode

Op donderdag 1 juni is er weer een JAN©afé en zijn de deuren vanaf 16.30u geopend. Deze keer zal het JAN©afé in het teken staan van de Bitsing-methode waarbij Frans de Groot een lezing zal geven over dit onderwerp.

Bitsing is ’s-werelds eerste en enige (wetenschappelijke) business managementmethode waarmee bedrijven, organisatie, instellingen, hun medewerkers en individuele personen probleemloos financiële, commerciële en intern operationele doelen bereiken. Kort gezegd: Bitsing betekent probleemloos doelen bereiken met een vooraf voorspeld resultaat en rendement.

De Bitsing methode is wetenschappelijk beproefd en in de praktijk van honderden organisatie
bewezen, in de meest uiteenlopende branches en meest moeilijke markten en arbeidsomstandigheden. Bitsing blijkt voor iedereen te werken. Van de grootste multinational tot en met de kleinste ondernemer om de hoek.

Inmiddels heeft de methode vele honderden organisaties geholpen met een adembenemende omzet en rendementsgroei. Maar ook met het maximaliseren tegen minimale kosten, met efficiënter opereren zonder banenverlies, met het vergroten van de prestaties van medewerkers, het werven van toptalent, het veranderen van gedrag bij stakeholders tot en met individuele personen bij het creëren van de ideale work-life balance.

Frans is de nummer één bestsellerauteur en de grondlegger van de Bitsing methode. Meer dan twintig jaar wetenschappelijk en praktijkonderzoek zijn aan de ontdekking van zijn methode voorafgegaan. Frans doceert Bitsing in het Europese Masterprogramma en aan internationale universiteiten en diverse hogescholen. Met zijn bedrijf The Bitsing Company helpt hij nog elke dag duizenden mensen en organisaties bij het probleemloos behalen van hun doelen.

Wat: JAN©afé
Datum: 1 juni 2017
Tijd: 16.30 t/m 19.00 uur
Locatie: Loetje aan ’t IJ (Werfkade 14, 1033 RA Amsterdam)
Aanmelden: via deze link