Leden

9 maart 2017 van 16:30 tot 19:00 uur

JAN©café: Boven de Lijn

Op donderdag 9 maart is er weer een JAN©afé en zijn de deuren vanaf 16.30u geopend. Deze keer zal het JAN©afé in het teken staan van Boven de Lijn en hoe je door deze methodiek een nog succesvoller bedrijf en een 9+ gevoel bij je team(s) kunt creëren.

Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle ondernemers lopen wel eens vast in hun werk en/of privéleven. Vaak zijn ze, zonder het te beseffen, ‘onder de lijn’ beland. Ze klagen, zijn ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de situatie. De kunst is om in zo’n geval weer ‘boven de lijn’ te komen. Want mensen die boven de lijn zijn, maken het verschil in deze wereld. Ze zijn integer, authentiek, toegewijd en betrokken. Ze spreken waardering uit en nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun gedrag en acties. Daardoor zijn ze persoonlijk én zakelijk succesvol.

Humorvol, interactief en altijd goed voor een glimlach bij de toehoorders – dat zijn de lezingen van Berry Koeleman. Als geen ander weet hij ambitieuze leiders en teams te inspireren om boven de lijn te leven en te werken. Wie een lezing van deze ondernemer heeft bijgewoond, wil nog maar één ding: het beste uit zichzelf (en zijn team) halen.

Berry Koeleman is de geestelijk vader van de methodiek en auteur van het boek Boven de Lijn en ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die verder willen groeien en nog succesvoller willen zijn. Met de door hem ontwikkelde methodiek traint en adviseert hij ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

Wil jij een nog betere ondernemer en/of manager worden met een succesvoller, gezonder en gelukkiger team op de werkvloer? Kom naar het JAN©afé op donderdag 9 maart!

Informatie
Datum: 9 maart 2017
Tijd: 16.30 t/m 19.00 uur
Locatie: Loetje aan ’t IJ
Adres: Werfkade 14, 1033 RA Amsterdam
Aanmelden: via www.jan.nl of JANcafe@JAN.nl