Leden

18 mei 2017 van 15:00 tot 17:00 uur

Kennisuur financiële risico’s door Abma Schreurs

Abma Schreurs Advocaten Notarissen nodigt u graag uit voor het Kennisuur ‘Financiële risico’s’ op donderdag 18 mei 2017.

Als ondernemer loopt u dagelijks financiële risico’s. Denk bijvoorbeeld aan onbetaald gelaten facturen, maar ook aan een faillissement van uw handelspartner. Hoe zorgt u ervoor dat u niet met lege handen achter blijft en dat uw facturen betaald worden? Advocaten Kees Kras en Roy van Wolferen brengen op donderdag 18 mei 2017 de meest voorkomende financiële risico’s voor u in kaart. Vervolgens geven zij u praktische tips om te voorkomen dat u onnodig risico loopt.

Aan bod zal in ieder geval komen:

  • Hoe ziet een effectief debiteurenbeleid eruit?
  • Welke zekerheden kan ik vestigen om betaling van de handelspartner te verzekeren? (denk hierbij aan
    borgstelling, eigendomsvoorbehoud, opschortende-/-ontbindende voorwaarden, pand, hypotheek en retentie)

Programma
15.00 uur: Ontvangst met koffie / thee
15.15 uur: Kennisuur deel 1
16.00 uur: Pauze
16:15 uur: Kennisuur deel 2
17:00 uur: Afsluiting en borrel

Het Kennisuur (dat u kosteloos kunt bijwonen) wordt in klein verband door ons georganiseerd, zodat er voldoende gelegenheid is voor discussie en het uitwisselen van ervaringen met andere ondernemers. Na afloop is er gelegenheid – om onder het genot van een hapje en drankje – te netwerken.

Aanmelden
E-mail: secretariaat@abmaschreurs.nl
Bel: 088 -433 14 14

Neem gerust geïnteresseerde collega’s naar het Kennisuur mee! Wij horen dit graag wel van te voren. Het Kennisuur vindt plaats op het kantoor aan de tt. Vasumweg 44, 1033 SC Amsterdam-Noord.