Leden

13 juni 2017 van 08:00 tot 10:00 uur

Ontbijtsessie JAN© “Help… een (langdurig) zieke medewerker”

Het ziekteverzuim van personeel kan je als ondernemer echt buikpijn bezorgen. En het kost geld. Minimaal € 150,- per dag per zieke medewerker en je hebt die dag een probleem met je bedrijfsvoering.

Het gemiddelde ziekteverzuim is 4%. Dit betekent dat als je 25 medewerkers hebt, je iedere dag met een zieke medewerker te maken hebt. En dan moet je je ook nog aan al die regels houden. Met gezonde medewerkers en een goed ziekteverzuimbeleid kan je bedrijf dus kosten besparen.

In deze ontbijtsessie helpen Carola Jongerius, manager JAN© Personeelsadviseurs en Elizabeth Ilik, manager JAN© Juristen je op weg met praktische tips over een goed ziekteverzuimbeleid. Alle aspecten met betrekking tot zieke medewerkers komen aan de orde: de wettelijke regels, loondoorbetaling bij een langdurig zieke, re-integratie, inzet arbodienst en WIA. Ook staan we stil bij de nieuwe Arbowet.

Als je wilt kun je voor de ontbijtsessie aangeven waar jij als ondernemer tegenaan loopt bij ziekteverzuim. Dit kun je mailen naar CarolaJongerius@JAN.nl. Tijdens de ontbijtsessie zal op jouw case worden ingegaan.

De sessie is op dinsdag 13 juni a.s. op onze vestiging in Zwanenburg. We beginnen om 8.00 uur en eindigen om 10.00 uur. Na die tijd kunnen er nog vragen gesteld worden. Voor een heerlijk ontbijt wordt gezorgd.

Schrijf je snel in want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Stuur een e-mail naar juliettebus@jan.nl om je aan te melden. Deze ontbijtsessie is geheel kosteloos.

INFO
Dinsdag 13 juni
8.00 tot 10.00 uur
JAN© Zwanenburg (Dennenlaan 16, 1161 CR)