Leden voor Leden

14 juli 2017

Leden aanbieding Over het IJ Festival 2017

Van 14 tot en met 23 juli viert Over het IJ Festival alweer haar vijfde lustrum.

Het festival groeide in vijfentwintig jaar uit tot een begrip op het gebied van locatietheater. In 2017 worden aankomende en gevestigde theatermakers uitgedaagd om de stad als podium te gebruiken. Over het IJ Festival viert graag haar verjaardag samen met VEBAN!

Speciale korting op het festivalbandje voor VEBAN-leden
Het festivalbandje is dé manier om Over het IJ Festival te ontdekken. Je ziet de nieuwste talenten en ontdekt theater op spraakmakende locaties op de NDSM-werf. Het bandje geeft tien dagen lang onbeperkt toegang tot het Zeecontainerprogramma, het Nieuwe Makers Programma en Het Atelier.

Speciaal voor de leden van VEBAN: het festivalbandje voor slechts € 10,-! Klik hier. (Klik vervolgens op ‘Festivalbandje’, in het aankoopscherm kun je de Veban aanbieding selecteren.) Deze aanbieding geldt voor 2 personen!

Zeecontainerprogramma
Vanwege onze 25e verjaardag is er dit jaar een speciale editie van het iconische Zeecontainerprogramma. Gezelschappen en makers die ooit op Over het IJ Festival hun loopbaan startten, presenteren een nieuwe generatie theatermakers. Resultaat is een reeks unieke samenwerkingen van o.a. FC Bergman, Schweigman&, Young Gangsters, Alexandra Broeder, BOG., Golden Palace, Berg&Bos en Dansmakers.

Nieuwe Makers Programma en Het Atelier
Het Nieuwe Makers Programma bestaat uit kleine voorstellingen van jonge makers op binnen- en buitenlocaties op de NDSM-werf. Ze zijn soms helemaal af, maar vaak ook nog in experimentele fase. Het Atelier is het gezamenlijk talentontwikkelingstraject van Oerol en Over het IJ Festival. Nieuwe makers doen hierin onderzoek naar hun eigen theatertaal en visie op locatietheater. Resultaat zijn drie voorstellingen inclusief ontmoetingen met de makers.

Over het IJ Festival zoekt BHV-ers
Voor veel voorstellingen die geprogrammeerd staan tijdens onze jubileumeditie zoeken wij mensen die in het bezit zijn van een BHV-diploma. Zodat er hulp geboden kan worden als dat nodig is. De BHV-er krijgt 2 vrijkaarten om de voorstelling gratis te bezoeken. Ben jij of ken jij iemand die dit diploma heeft dan komen we graag met je in contact! Mail dan naar productie@overhetij.nl.