Noord

28 september 2017 van 11:00 tot 15:00 uur

Talent Event 2017

Op 28 september organiseer de Gemeente Amsterdam de 9de editie van het Talent Event: de grootste banen- en scholenmarkt voor jongeren tussen 16 en 27 jaar van de gemeente Amsterdam.

Het Talent Event is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé plek voor jongeren om te ontdekken waar ze goed in zijn en welke baan of opleiding het beste bij hun talent past. Vorig jaar nam een recordaantal van ruim 900 jongeren deel aan het evenement!

Maak kennis met de Amsterdamse jongeren
De gemeente Amsterdam en het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam nodigen u, als ondernemer, uit om kennis te maken met enthousiaste jongeren met diverse achtergronden die graag de (eerste) stap naar de arbeidsmarkt willen zetten. Het Talent Event wordt ook dit jaar breed aangekondigd via posters, flyers en social media. Deelname is gratis!

Datum: Donderdag 28 september 2017
Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
Locatie: Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam
Hoe? U krijgt een stand 2 x 1 meter groot en vanaf 10.00 uur bent u welkom om deze in te richten. Maar er is nog veel meer mogelijk.

Aanmelden?
U kunt u via dit formulier registreren voor een plek op het Talent Event 2017

Doen is ervaren, ervaren is geloven
Wilt u jongeren niet alleen spreken, maar hen ook laten ervaren wat het werken bij uw bedrijf inhoudt? Dat kan zijn aan de hand van een demo, een korte try-out of de inzet van een ervaringsdeskundige. Heeft u een leuk idee, vraag naar de mogelijkheden.

Contact
Voor deze of andere vragen kunt u contact opnemen met: