VEBAN

6 oktober 2017 van 15:00 tot 19:30 uur

VEBAN Sportdag

Op 6 oktober is het zover: de tweede editie van de VEBAN Sportdag bij het Friendship Sports Centre. Een mooie gelegenheid om op een leuke en sportieve manier in contact te komen met andere ondernemers. Net als vorig jaar gaan we voor een succes! Dit jaar zijn ook de leden van MKB-Amsterdam van harte uitgenodigd!

Activiteiten
Het evenement begint om 15.00 uur en bestaat uit twee rondes met verschillende keuzeonderdelen. Iedere deelnemer kiest een reguliere en een aangepaste sport.

Reguliere sporten:
– Voetbal
– Kickboksen
– Paaldans demo, meer info >>

Aangepaste sporten:
– Blindbal (soort handbal)
– Rolstoelhockey

Aan het einde van de middag is er een prijsuitreiking met borrel en dinerbuffet. Het evenement is om 19.30 uur afgelopen.

Aanmelden
U kunt individueel deelnemen, of samen met relaties of collega’s. Voor het dinerbuffet vragen wij een eigen bijdrage. Wilt u alleen naar de borrel en het dinerbuffet komen? Dat kan ook. Uiteraard bent u ook van harte welkom met meerdere relaties. Of nodig uw Noordse contacten uit om kennis te maken met VEBAN.

Deelname 1 persoon (€30,- excl. BTW): aanmelden via deze link >>

Wij kijken uit naar een gezellige middag en uw aanwezigheid maakt het nóg leuker! Meld u daarom direct aan voor de VEBAN Sportdag 2017 en kies uw favoriete onderdelen voordat ze vol zijn.

De VEBAN sportdag wordt mede mogelijk gemaakt door het Friendship Sports Centre en Pole Dance Factory Amsterdam.