C4PO SelectiePunt Amsterdam

C4PO staat voor consultancy voor uw Projecten, Project Portfolio, Processen en Personeelsbeleid.

Wij zijn uw partner bij het vinden van personeel, wij helpen u met eventuele dilemma’s en opleidingen voor uw huidige personeelsbestand, wij ondersteunen u bij uw projecten en project portfolio en helpen u met d.m.v. business analyse uw processen in kaart te brengen en verbeterpunten en/of aansluiting met uw IT te vinden.
C4PO gaat voor samenwerking, wij hebben unieke samenwerkingsverbanden met andere partijen op het gebied van innovatie, re-integratie, job-coaching, financieel advies, assurantiën, business analyse, website ontwikkeling en -ontwerp, PMO en bedrijfsadvies, hierdoor halen we kennis die wij (tijdelijk) niet hebben op momenten dat we dit nodig hebben.

Onder de naam SelectiePunt Amsterdam zijn wij uw partner als u op zoek bent naar personeel. Wij leveren u uitzendkrachten, werving & Selectie en verzorgen voor u desgewenst ook payrolling en helpen u ook bij het inroosteren van dit personeel. Naast deze diensten onder de vlag van SelectiePunt Amsterdam kunt u bij C4PO terecht voor reïntegratietrajecten, coaching en begeleiding van medewerkers en opleidingen.
Voor meer informatie over onze diensten: info@c4poconsulting.nl

Contactpersoon

de heer H. van der Tweel
henk@c4poconsulting.nl
0655400200