Karakter Wijnimport BV

Karakter importeert wijnen uit de ‘oude wereld’, exclusief voor de Nederlandse markt. Door een persoonlijke band te onderhouden met de wijnboeren zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we hoge kwaliteit garanderen. We werken voornamelijk met producenten die de vinificatie duurzaam aanpakken waardoor veel van onze wijnen Biologisch en Biodynamisch gecertificeerd zijn.

Ons assortiment bevat zo’n 300 wijnen die worden aangeboden in de Nederlandse Horeca en diverse speciaalzaken. Van een Premier Cru uit Bourgogne in een sterrenzaak tot een eenvoudige maar smaakvolle huiswijn bij dat ene restaurantje om de hoek, onze wijnen vind je overal. Daarnaast zijn we al jaren winnaar van huiswijn-prijzen, waardoor we ook veel tijd en aandacht besteden aan de zogenaamde middenklasse wijnen tussen de 5 en 10 euro.

Karakter Wijnimport verkoopt niet aan particulieren en uiteraard wél aan Veban leden. U kunt rekenen op 15% korting op het gehele assortiment. U kunt bestellen via e-mail of door even te bellen.

Contactpersoon

de heer S. Doueri
samir@karakterwijnimport.nl