MultiCopy Amsterdam Noord / Zaanstad

Hoe persoonlijker uw communicatie: hoe opvallender en effectiever die is. Multicopy The Communication Company personaliseert veel. Van direct mailings tot syllabi en manuals; van relatiegeschenken tot e-mailings en websites; van certificaten tot klantenkaarten en meer.

Onder meer door de toepassing van digitale productiemethoden gaat het personaliseren bij Multicopy verder dan alleen een naam of adres. We kunnen aanbiedingen per klant personaliseren, responsmethodes een stuk persoonlijker maken, de inhoud van manuals op de man/vrouw samenstellen en nog veel meer. Hoe persoonlijker – hoe beter. Simpelweg omdat uw communicatie een gezicht krijgt.  Van ontvanger en afzender. En dat leidt tot beter resultaat. Meer informatie via deze link >>

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het digitaliseren van archieven denk hierbij aan; Elektrotechnische-, machine- en bouwtekeningen. Ook patiëntendossiers, financiële en personeelsadministraties. Het digitaliseren van archieven levert kostbare ruimte en een kostenbesparing op. Graag lichten wij dat toe in een informeel gesprek.

Contactpersoon

de heer R. de Vries
amsterdamnoord@multicopy.nl