VYC, Visualise Your Communications b.v.

VYC is een partner voor ieder bedrijf dat klaar wil zijn voor de toekomst. De wereld verandert, de klant verandert en als bedrijf wil je de klant van morgen bereiken en als klant behouden. Op het eerste gezicht lijkt VYC alleen grafische diensten te verlenen. Niets is minder waar!

Naast ons mooie print- en drukwerk bieden we iedere ondernemer en organisatie een pakket op maat. We noemen dit conceptual design, waarbij we meedenken over uitstraling, dienstverlening, plannen maken, financiële aspecten, futureproof ondernemen, digitale diensten èn drukwerk. Ook zullen we samen met netwerken kijken hoe we ondernemers kunnen ondersteunen bij hun groei. Samen sta je altijd sterker. We werken daarom graag samen met anderen.

Futureproof ondernemen houdt onder andere in dat we rekening houden met onze footprint en die zo klein mogelijk houden. Ten behoeve van collega-ondernemers heeft VYC hiervoor samen met Stichting Het Kan Wel! Create Your Future opgericht. Via dit platform kunnen ondernemers zich aanmelden als Partner van Stichting Het Kan Wel!, bomen planten voor klimaatbescherming en een keurmerk aanvragen voor hun bedrijf. Voor meer informatie: www.createyourfuture.foundation.

VYC is een jong bedrijf en de diensten van ons bedrijf zullen langzaam en zeker zichtbaar worden op onze locatie en op onze website: www.vyc.space.

Voor degenen die geen geduld hebben: neem contact op met Cas Band, voor een afspraak: 06-398 235 11 of bel het vaste nummer van VYC: 020 – 334 28 46.

Hartelijke groet, Het VYC team

 

Contactpersoon

de heer C Brand
info@vycspace.nl