Over het lidmaatschap

VEBAN is de vereniging voor alle bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de dynamiek van groeiend Amsterdam Noord. Als lid krijgt u toegang tot het netwerk, wordt u vindbaar voor het bedrijfsleven en worden uw collectieve belangen als ondernemer behartigd bij de lokale overheid.

Netwerken is van groot belang voor ondernemers. VEBAN organiseert daarom met regelmaat netwerkbijeenkomst waar ondernemers, politici en ambtenaren elkaar ontmoeten. Naast de borrels bij elke seizoenswisseling, is er de kerst- en een nieuwjaarsbijeenkomst, een golfdag en tweemaal per jaar een ledenvergadering met aansluitend een netwerkborrel!

Via de website, de maandelijkse nieuwsbrief en sociale media houdt VEBAN haar leden op de hoogte van het laatste nieuws en de diverse activiteiten.

Redenen om lid te worden:

  • exclusieve toegang tot de maandelijkse drukbezochte netwerkevents;
  • toegang tot actuele informatie over de ontwikkelingen in Amsterdam Noord;
  • collectieve belangenbehartiging bij de lokale overheid;
  • exclusieve toegang tot de jaarlijkse gemeenschappelijk netwerkbijeenkomst met samenwerkingspartners ORAM en VAZO.

Kennis maken met VEBAN
Interesse in VEBAN? Wij nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken tijdens een van onze bijeenkomsten. Aan niet-leden bieden wij de mogelijkheid om eenmalig vrijblijvend een event bij te wonen. Aanmelden kan via het formulier op onze website, te vinden bij het agenda-item.

Nog vragen of direct aanmelden?
Neem contact op met VEBAN of vul het aanmeldingsformulier in.

Met enige regelmaat ontvangt VEBAN het verzoek om de ledenlijst inclusief adressen aan te verstrekken. In dit soort gevallen verwijzen we naar de ledenlijst op de website waar algemene informatie over onze leden te vinden is. Als u als lid niet door externen benaderd wil worden zullen we op uw verzoek uw algemene adresgegevens van onze website halen.

 

 

Contributie
Inschrijven
Statuten en voorwaarden
Leden voor Leden