Over het lidmaatschap

VEBAN is de vereniging voor alle bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de dynamiek van groeiend Amsterdam Noord. Als lid krijgt u toegang tot het netwerk, wordt u vindbaar voor het bedrijfsleven en worden uw collectieve belangen als ondernemer behartigd bij de lokale overheid.

Netwerk is van groot belang voor ondernemers. VEBAN organiseert daarom met regelmaat bijeenkomsten en activiteiten waar ondernemers, politici en ambtenaren elkaar ontmoeten. Bekijk onze agenda via deze link.

Via de website, de maandelijkse nieuwsbrief en sociale media houdt VEBAN haar leden op de hoogte van het laatste nieuws en de diverse activiteiten. Voor leden bieden wij via onze kanalen tevens een podium om zich te presenteren, of iets aan te bieden aan andere leden. Lees meer over het leden-voor-leden platform via deze link.

Redenen om lid te worden:

  • Zichtbaarheid: Zorg dat andere ondernemers weten wie u bent en wat u te bieden heeft!
  • Toegang tot het netwerk: Bezoek maandelijks onze activiteiten en bijeenkomsten.
  • Blijf op de hoogte: Ontvang structureel informatie over de actuele ontwikkelingen in Amsterdam-Noord.
  • Vertegenwoordig: Samen staan we sterk en kunnen we de stem van de ondernemer vertegenwoordigen.

Naast exclusieve toegang tot onze evenementen, wordt u als lid van VEBAN ook uitgenodigd voor de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst met onze partners ORAM en VAZO.

Kennis maken met VEBAN
Interesse in VEBAN? Wij nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken tijdens een van onze bijeenkomsten. Aan niet-leden bieden wij de mogelijkheid om eenmalig vrijblijvend een event bij te wonen. Aanmelden kan via het formulier op onze website, te vinden bij het agenda-item.

Nog vragen of direct aanmelden?
Neem contact op met VEBAN of vul het aanmeldingsformulier in.

Met enige regelmaat ontvangt VEBAN het verzoek om de ledenlijst inclusief adressen aan te verstrekken. In dit soort gevallen verwijzen we naar de ledenlijst op de website waar algemene informatie over onze leden te vinden is. Als u als lid niet door externen benaderd wil worden zullen we op uw verzoek uw algemene adresgegevens van onze website halen.

Contributie
Inschrijven
Statuten en voorwaarden
Leden voor Leden