Leden voor Leden

VEBAN is een vereniging voor en door leden. Om de leden dichter bij elkaar te brengen heeft VEBAN vanaf heden het leden-voor-leden platform, waar leden vraag en aanbod binnen het VEBAN netwerk samenkomt! Op deze manier kunnen leden andere leden een speciale aanbieding doen, of zij kunnen een uitvraag doen als zij een bepaald product/dienst nodig hebben.

Over het plaform
Het platform is bedoeld om het netwerk te versterken en door elkaar tegemoet te komen met bijvoorbeeld een actie of korting. Het kan een laagdrempelige manier zijn om met elkaar in contact te komen.

Het is niet de bedoeling dat het een platform wordt gebruikt voor directe reclame- en acquisitiedoelstellingen. Daarom zijn er een paar spelregels:

– jouw aanbod moet iets exclusiefs bevatten voor VEBAN-leden (als je een kortingsactie hebt die voor iedereen geldt is dat geen specifiek leden-voor-leden voordeel);
– het voordeel moet noemenswaardig zijn (dus als en gratis intake voor nieuwe klanten in jouw branche gebruikelijk is, is dat geen specifiek leden-voor-leden voordeel);
– de actie moet van tijdelijke aard zijn (of zodanig interessant dat een langere looptijd substantieel voordeel biedt aan het gehele ledenbestand).

Werkwijze
Heb jij vraag of aanbod dat je bij je mede-leden wil uitzetten? Mail dan jouw tekst met een bijpassende afbeelding aan info@veban.nl. Het verenigingsbureau zal i.s.m. het bestuur bepalen op basis van bovengenoemde spelregels of jouw item geschikt is voor het leden-voor-leden platform.

Voorbeelden
Bekijk onze eerdere leden-voor-leden acties via deze link >>

lidmaatschap
Contributie
Inschrijven
Statuten en voorwaarden