Leden voor Leden

16 februari 2017

#aangenaam: het online magazine over, door en met ondernemers

#aangenaam is een online magazine over, door en met ondernemers (zzp’ers en klein MKB). Een initiatief van VEBAN-lid Wendy Oosterveer (Co-Axi) met als doel om ondernemers met elkaar te verbinden, te motiveren en te stimuleren.

De missie van #aangenaam is om iedereen kennis te laten maken met de ondernemende persoon achter het bedrijf en daarmee een profilering creëren van die ondernemer die meer inzicht geeft over het wie, wat en waarom. Elke maand komt er een magazine uit met verhalen van ondernemers waarbij exclusiviteit gewaarborgd wordt. Het online magazine wordt met een link gedeeld en kan door iedereen online gelezen worden alsof je een echt magazine op je tafel hebt liggen.

De eerste editie van #aangenaam magazine is vorige week uitgekomen en kun je bekijken via deze link

Ook met jouw verhaal in #aangenaam?
Per uitgave wordt exclusiviteit gegarandeerd. Er komt dus geen conculega in dezelfde uitgave. Met jouw verhaal ben jij de adverteerder. Er wordt een vast bedrag gevraagd van € 145,00 (excl. BTW), hiervoor krijg je 2 pagina’s om jouw verhaal te vertellen met alle bijbehorende beeldmateriaal.

Hoe werkt het?
Wil je met jouw verhaal in een editie van #aangenaam? Dan stuur je een email naar info@co-axi.nl met daarin jouw contactgegevens en toelichting van het bedrijf, product of dienst. Wendy neemt dat contact met je op om een afspraak in te plannen voor een interview. Vanaf dit moment hebben we een overeenkomst van deelname.

Na het interview ga ik aan de slag met de uitwerking van de tekst. Jij stuurt mij beedmateriaal van goede kwaliteit, zoals logo, profielfoto van jezelf en andere foto’s die laten zien wat je product/dienst is. Als de tekst is verwerkt stuur ik jou deze per email in concept toe. Je mag daarin nog van alles aanpassen, toevoegen en weghalen. Tenslotte moet het echt jouw verhaal worden.

Als jij binnen de dan gestelde termijn hebt gereageerd met aanpassingen in de tekst wordt dit verwerkt en de pagina’s opgemaakt. Zodra deze klaar zijn krijg je die ook per email toegestuurd ter laatste controle.

En hoe dan verder?
Op het moment dat het magazine klaar is en gepubliceerd wordt krijg je een link die je binnen je eigen netwerk kan verspreiden. Doe dit dan zo breed mogelijk, want als iedere deelnemer dat doet maak je met zijn allen een groot bereik mogelijk. Zelf verspreiden we de link op zo veel mogelijk socia media kanalen in de daarvoor bestemde groepen.

Daarnaast is het ook mogelijk om het magazine in hard copy te bestellen. Hiervoor worden wel extra kosten berekend, bij interesse worden deze toegestuurd. E.e.a. is afhankelijk van aantal pagina’s wat het magazine is geworden en hoeveel exemplaren er besteld moeten worden.

Jouw verhaal!
Dus heb je een mooi verhaal te vertellen waarmee je anderen kan inspireren, motiveren en verbinding maken met andere ondernemers en/of nieuwe klanten? Meld je aan en wees de eerste in jouw branche voor de volgende editie.