Belangenbehartiging

22 juni 2016

We hopen dat u in de gelegenheid bent een van deze bijeenkomsten te bezoeken.

Parkeren in Noord: ondernemers laat je stem horen!

Deze week worden er door de gemeente Amsterdam bijeenkomsten georganiseerd over de toekomst van parkeren in Noord. Het doel is inventariseren van knelpunten in de huidige parkeer-situatie en samen nadenken over hetgeen zich voor kan gaan doen in de toekomst.

Gisteravond was de eerste bijeenkomst en VEBAN was daarbij aanwezig. Wat opviel is dat er op de bijeenkomst veel bewoners afkwamen, maar verrassend weinig ondernemers.

‘Een gemiste kans! Want de gemeente stelde zich open en luisterde oprecht naar de aanwezigen. Het moment voor ondernemers om hun stem te laten horen is nu’, aldus Toni van het Hof. Hij was als bestuurslid van VEBAN aanwezig gisteren.

Donderdag is er nog een bijeenkomst. VEBAN roept haar leden op om die te bezoeken, zodat er in het vervolgtraject van de ‘parkeer-agenda’ ook rekening gehouden wordt met wat er voor ondernemers belangrijk is.

Wanneer: donderdag 23 juni
Tijd: 20.00 tot 22.30 uur
Locatie: Huis van de Wijk De Evenaar
Adres: Kometensingel 189, 1033 BE Amsterdam

Voor wie er donderdag niet bij kan zijn is er volgende week (dinsdag 28 juni) nog een laatste bijeenkomst. Tijd: wederom van 20.00 tot 22.30 uur. Locatie: Stadsdeelhuis Amsterdam Noord.

We hopen dat u in de gelegenheid bent een van deze bijeenkomsten te bezoeken.