VEBAN

22 mei 2017

Gezocht: zelfstandig professional met een kloppend hart voor ruimtelijke en economische ontwikkeling

Het bestuur van VEBAN is druk bezig om haar beleid met betrekking tot de pijlers belangenbehartiging en economische ontwikkeling vorm te geven.

Om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van VEBAN zijn wij op zoek naar een zelfstandig projectmedewerker die ons gaat helpen bij het creëren van een overkoepelende ‘VEBAN economische visie’ en de activiteiten die daaruit zullen voortkomen.

Wij zoeken een zelfstandig werkend professional met ervaring in project management, affiniteit met Amsterdam-Noord en gevoel bij de factoren die spelen op het gebied van ruimtelijke en economische ontwikkeling die voor ondernemers van belang zijn.

Meer informatie?
Neem contact op met Rob Post of Iris Brandsteder. Via 020 – 722 0877 of communicatie@veban.nl. Bekijk via deze link de informatie over de plannen van de Gemeente Amsterdam.

Over VEBAN
VEBAN is de vereniging van bedrijven in Amsterdam-Noord. Onze doelstellingen zijn verbinding, belangenbehartiging en economische ontwikkeling. Bij VEBAN zijn bijna 400 bedrijven uit Amsterdam-Noord en omstreken aangesloten. VEBAN organiseert maandelijks netwerkbijeenkomsten exclusief voor haar leden. Dit project is dan ook een uitstekende mogelijkheid om je bestaande netwerk uit te breiden.