Leden

14 april 2016

Een plek om af te spreken, te eten, te drinken, of te werken.

Nieuwe hotspot Hangar Amsterdam nu ook lid van VEBAN!

Na een succesvolle start als restaurant en borrelplek in november 2015, heeft Hangar Amsterdam zich sinds deze maand bij VEBAN aansloten als lid. Aan onze leden direct de gelegenheid om deze nieuwe hotspot te ontdekken, tijdens de voorjaarsvergadering en netwerkborrel op donderdag 21 april.

Wie houdt van puur eten op een uitnodigende en speciale plek in Amsterdam is bij Hangar aan het goede adres. De stijl van het interieur omschrijft zich het beste als “A beautiful mess”, met vintage kroonluchters, houten vloerdelen, een messing bar-blad, groene marmeren tafels en een stamtafel van ruim 3 meter. Bij Hangar staat het koken met de seizoenen centraal, waarbij de nadruk ligt op een mix van Mediterrane keukens met gebruik van exotische kruiden.

De lunchkaart sluit uiteraard volledig aan bij het totaalconcept van Hangar, met specials als tortelloni met pompoen en truffel, toast met langzaam gegaarde kalfssukade en een wisselende soep van de dag. Ook zijn er klassiekers te vinden zoals een Ceasar salad en gegrild piepkuiken met frites en sla. De kaart is compleet met enkele ontbijtgerechten en verse groente- en fruitsappen.

Schermafbeelding2016-02-10om16.57.07.165725
De locatie
Hangar bevindt zich op een unieke, goed bereikbare locatie in Amsterdam-Noord. Niet alleen meert het Oostveer naast de deur aan, de IJ-Plein pont is ook vlakbij en met de auto is het maar een paar minuten van de ring A10 naar Hangar. Bovendien zijn overdag de eerste 3 uur parkeren gratis.

Dus een from-dusk-till-dawn plek bij uitstek: van een gezond ontbijtje tot een business lunch die over kan gaan in borrelen en/of diner met familie en vrienden. Wil je er met je laptop werken, dan kies je een rustig tafeltje of schuif je aan bij de grote stamtafel. Voor groepen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor kleine vergaderingen, borrels of feestjes.

Met het enorme terras aan het water en de skyline van Amsterdam op de achtergrond, biedt de locatie nog heel veel meer mogelijkheden: naar de komst van het lenteseizoen wordt nu al uitgekeken.

Sunday Live Music
Iedere zondag zorgt Hangar voor de ultieme weekendafsluiter met live muziek door bekende en minder bekende artiesten. De akoestische sessies, wekelijks van 15:00-19:00u, zorgen voor een heerlijke lazy Sunday.

Schermafbeelding2016-02-18om10.12.18.101233
Toekomstplannen
De Hangar wordt het komende jaar uitgebreid met o.a. een terras, een stadsstrand en een aparte ruimte voor feesten, partijen en events. Meer lezen over de plannen? Dat kan via deze link >>

Meer informatie
Hangar Amsterdam
Aambeeldstraat 36
1021 KB Amsterdam
+31 20 363 86 57
Of kijk op hangar.amsterdam >>

Dagelijks geopend van 10:00 – 01.00 uur.