Leden

19 april 2017

Introductie nieuw lid: STROOP

De oude voetbalkantine van sportpark Melkweg is omgetoverd tot een uniek restaurant met een waanzinnig terras. Deze verborgen parel van Amsterdam-Noord is veel meer dan een gewoon pannenkoekenrestaurant. Bij STROOP eet je een biologische maaltijd in een persoonlijke sfeer, weg van de stadse drukte. En sinds kort is deze bijzondere hotspot ook lid van VEBAN.

STROOP is onderdeel van stadslandbouwproject NoordOogst. NoordOogst verbindt ondernemers, vrijwilligers en anderen met elkaar op het gebied van duurzame voedselproductie. De koks van STROOP koken vooral met zelfgeoogste producten die van hun eigen terrein komen. Dat geeft de gerechten een lokaal en puur karakter.

Lunch bestellen
Naast het restaurant verzorgt STROOP ook lunch voor bedrijven. De broodjes kunnen worden afgehaald op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11:30 en 15:00 en bestellen kan telefonisch. Indien je de lunch liever laat bezorgen kun je contact opnemen met STROOP voor de mogelijkheden.

Ontmoet Lilian
De ondernemer achter STROOP is Lilian Roozeboom. Ze is met STROOP gestart na een loopbaan in leidinggevende functies bij diverse maatschappelijke organisaties, zoals IJsterk, Thomashuizen en Emolife. Met STROOP slaat zij een ander pad in en is ze ondernemer geworden.

Lilian wilde graag lid worden van VEBAN, om zo het minder goed ontdekte deel van Noord waar Stroop zich bevindt op de kaart te zetten. Ook zou ze het erg leuk vinden om nog meer samenwerkingen te vinden met andere lokale ondernemers. Daarvoor is ze bij VEBAN natuurlijk aan het juiste adres! Tot slot is ze benieuwd naar de mensen achter de bedrijven in Amsterdam-Noord.

Voorjaarsvergadering
De voorjaarsvergadering en netwerkborrel op 20 april is dan ook een mooie kans voor STROOP om de Noordse ondernemers te ontvangen. En daar kijkt Lilian erg naar uit. Wat u kunt verwachten? Lekkere pure hapjes en drankjes van lokale ingrediënten en een gezellige sfeer. Mis het niet!


Kom in contact
Contactpersoon: Lilian Roozeboom
Telefoon: 06 19154937
E-mail: info@restaurantstroop.nl
Web: www.restaurantstroop.nl