VEBAN

10 maart 2017

Op stage bij VEBAN: Levin Burgan

Wellicht hebben jullie mij al ontmoet bij een evenement of een afspraak, maar anders stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Levin Burgan en sinds februari loop ik stage bij VEBAN. Gedurende een half jaar zal ik Iris ondersteunen op het verenigingsbureau bij marketing- en communicatieactiviteiten.

Over mijn opleiding
Aan het ROC van Amsterdam doe ik de opleiding Marketing (niveau 4) versneld. Dat betekent dat ik de driejarige opleiding in twee jaar afrond en tijdens deze stage bij VEBAN mijn ‘proeve van bekwaamheid’ doe. Als deze stage succesvol is afgerond en mijn proeve is behaald, ben ik klaar met mijn opleiding en wil ik graag verder studeren op het HBO.

Over mijn stage
Mijn stage bij VEBAN gaat zich in het bijzonder richten op het evenement op 19 mei. Tweenstalent is een talentenbeurs voor jongeren uit Amsterdam Noord en voor bedrijven is er de mogelijkheid om daar een workshop over een beroep te organiseren. Voor meer informatie, zie deze link. Heeft u interesse in dit evenement of vragen? Neem gerust contact met mij op. U kunt mij e-mailen op stagiair@veban.nl of bereiken op 020-7220877.

Over mij persoonlijk
Leeftijd: 18 jaar
Woonplaats: Beverwijk
Hobby: voetbal (RKVV DEM, 4 keer per week, A-selectie)
Karakter: gezelligheidsmens. Ik hou van mensen om mij heen en maak graag een praatje. Daarom wil ik jullie ook graag leden kennen op een van de komende VEBAN events!