Verbinding

1 mei 2017

Volg een masterclass bij Golfschool Waterland en verbeter van uw spelniveau.

Masterclass; voor de perfecte start van uw golfseizoen!

In de afgelopen jaren hebben veel enthousiaste VEBAN-leden het GVB behaald via onze golfschool. Wat wij merken is dat veel golfers daarna geen lessen meer volgen wegens tijdgebrek.

Uit ervaring blijkt dat er veel kleine foutjes insluipen en dat golfers niet vooruit gaan in het golfspel. Om uw handicap te verlagen is het raadzaam om af en toe les te blijven volgen. Daarom hebben wij iets nieuws bedacht; 7 specifieke masterclasses, allen gericht op een specifiek onderdeel van het golfspel.

Volg nu een 2 uur durende masterclass om uw golfspel een boost te geven! Het 2 uur durend programma is toegespitst op een specifiek onderdeel van het golfspel. U kunt kiezen uit diverse onderdelen:

  • Masterclass Swing ijzers met FlightScope
  • Masterclass Putten
  • Masterclass Chippen
  • Masterclass Pitchen en Bunker
  • Masterclass Swing Driver/Houten met FlightScope
  • Masterclass Course Management grote baan
  • Masterclass Tour Tempo Swing ijzers

U volgt de masterclass samen met een aantal andere golfers. De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. De kosten bedragen € 40,- exclusief oefenballen voor op de drivingrange en eventueel greenfee voor de baanles. Wilt u meerdere aspecten verbeteren? Maak dan gebruik van de aanbieding: 3 masterclasses nu voor maar € 99,-. Inschrijven kan via de website van Golfschool Waterland. Gebruik daarvoor deze link.

Doe mee aan de VEBAN Golfdag en win
Golfschool Waterland is sponsor van de prijzen voor de VEBAN golfdag. Doet u mee aan de wedstrijd of clinic? Dan maakt u kans op mooie prijzen, waaronder privé lessen, cursussen en masterclasses!