VEBAN60

9 juni 2015

Peter Herrebout (Probaat Accountants & Adviseurs) over VEBAN60!

Begin 2012 heeft Peter Herrebout zich met Probaat Accountants & Adviseurs aangesloten bij VEBAN.

“Als accountant moet je ook op de hoogte zijn van ontwikkelingen in het algemeen rondom het gehele ondernemersgebeuren. We hebben veel klanten in Noord dus aansluiting bij de grootste ondernemersgroep aldaar was een logische stap.” aldus Peter.

Hij is actief in meerdere vereniging en regelmatig wordt VEBAN als voorbeeld genoemd als het gaat over succesvolle en vooruitstrevende dingen: “Zoals activiteiten plannen op locaties van leden en portefeuille-zaken verdelen over algemene bestuursleden.”

Wij vroegen Peter naar zijn verwachtingen van VEBAN60.
“Ik heb er heel veel zin in. Volgens mij was ik de eerste besteller van kaarten haha. Vanaf het EYE filminstituut hebben we de beste SailPlaatsen met zicht op het IJ. De locatie en omgeving staat voor vernieuwend & veelbelovend. Daar hoor ik graag bij. Leuk om de mooiste Sail ooit, samen te vieren met het zestigjarig bestaan. Dat wordt vast een synergie effect, daar zijn ondernemers goed in!”

Wie Peter meeneemt?
“De probaatgasten zijn een mix van personeel, klanten en overige relaties. Alles mooi in evenwicht dus.”

Wij vroegen aan Peter wie hij graag op de dansvloer zou zien:
“Ik gun iedereen een fantastische dag. Het wordt vast een zinvol zakelijk samen zijn met een gezellige sfeer, waarbij zich iedereen hopelijk ongeremd genoeg voelt om met de beentjes van de vloer gaan.”

Tot slot hebben we het gehad over de toekomst van VEBAN.
“Het is belangrijk dat VEBAN meegroeit met Amsterdam Noord. De nieuwbouw, afronding van de NoordZuidlijn, het vestigen van nieuwe bedrijven en innoverende projecten zullen leiden tot een nog grotere boost. VEBAN kan daarin een nog grotere rol gaan spelen. Tot 19 augustus!”