VEBAN60

24 juni 2015

Peter Wolfs (Deltasafe Groep) over VEBAN60!

Deltasafe Groep is al sinds 5 jaar lid van VEBAN. Directeur/eigenaar Peter Wolfs is van mening dat eigenlijk elke onderneming die in Amsterdam Noord gevestigd is aangesloten hoort te zijn bij ‘deze enthousiaste ondernemersvereniging’.

“Na elke netwerkborrel en/of bijeenkomst stap je altijd weer vrolijk in de auto omdat je weer nieuwe ondernemers hebt ontmoet. Het is zo leuk om te horen wat iedereen doet!”

Tijdens VEBAN60 is Deltasafe Groep de hele dag vertegenwoordigd. Overdag door middel van het All-in Sail arrangement met diner en ook voor het feest ’s avonds zijn nog extra tickets bijgeboekt. Wij vroegen Peter naar zijn verwachtingen van het event:

“Ik verwacht spektakel: Sail, super locatie, VEBAN 60 en leuke mensen. Ik denk inderdaad dat er wel wat jaloerse blikken onze kant op komen als we op onze A1 locatie staan.”

Wij vroegen Peter wie hij allemaal meeneemt, maar daar liet hij zich niet over uit. “Dat moet nog even een verassing blijven voor mensen die ik ga uitnodigen!”

Wie Peter graag op de dansvloer ziet?

“Alle leden van VEBAN op de dansvloer lijkt mij een prachtig gezicht. En dan op de muziek van Drukwerk: Ik verveel me zo in Amsterdam Noord.”

Tot slot vroegen wij Peter hoe hij de toekomst van VEBAN ziet.

“Ik verwacht dat de Veban nog verder zal groeien met nieuwe leden tot een sterke en nauw betrokken ondernemersvereniging. Misschien dat er in de toekomst weer plaats is voor een mooi blad want dat is toch wel jammer dat die is verdwenen.

Zelf verwacht ik ook veel van het nieuwe item: het leden – voor – leden platform. Weer een leuk initiatief om leden met elkaar te verbinden!”