Leden voor Leden

7 februari 2017

Betrouwbare en betaalbare telefonie van Voyp met korting voor VEBAN-leden

Voyp is sinds 2015 gevestigd in Amsterdam-Noord. Vanaf de Kropaarstraat leveren zij dagelijks betrouwbare en betaalbare telefonie aan bedrijven. Dit doen zij met plezier én succes: door klanten worden zij beoordeeld met een gemiddelde van 4.8 uit 5 sterren.

Na de vestiging in Noord is Voyp ook direct lid geworden van VEBAN. “Omdat we het belangrijk vinden dat er een belangenbehartiger is die opkomt voor alle ondernemers in Noord én omdat het gezellig is om met collega-ondernemers af en toe een pilsje of wijntje te drinken.” aldus Jean-Micheal Veen, business owner.

Korting voor VEBAN-leden
Graag wil Voyp aan jouw lidmaatschap van VEBAN een extra voordeel toevoegen! Daarom bieden zij -speciaal voor VEBAN-leden- standaard 10% korting op de abonnementskosten en 50% korting op eenmalige configuratiekosten. Tijdelijk? Nee, daar doen ze niet aan. Zolang je klant blijft bij Voyp en lid van VEBAN krijg je maandelijks gewoon 10% korting op je abonnementskosten! Hiermee wil Voyp het voor jou als VEBAN-lid zo makkelijk en betaalbaar mogelijk te maken om over te stappen naar Voice over IP van Voyp.

Waarom Voyp?
“Bij Voyp hanteren we sowieso al scherpe tarieven, zowel voor het abonnement als de gesprekken en de configuratie. Nu krijg je daar als VEBAN-lid ook nog eens extra korting op. Of je nu nog gebruik maakt van een analoge (ISDN) lijn van KPN of al bent overgestapt naar een VoIP-aanbieder.” vertelt Jean-Micheal.

“Daarnaast bieden wij je veel mogelijkheden om je telefonie optimaal in te regelen en een uitstekende en persoonlijke support. De off-site support is overigens gratis. En als Voyp je niet bevalt bij ons ben je zo weer weg – onze diensten zijn namelijk dagelijks opzegbaar. Of je nu simpelweg via je mobiel met je vaste nummer wilt bellen of een volledige telecomoplossing nodig hebt met meerdere toestellen op diverse locaties met keuzemenu en wachtrij – bij Voyp zit je goed.”

Meer informatie?
Kijk op www.voyp.nl/tarieven om de tarieven te vergelijken met je huidige aanbieder of neem contact op met Voyp via 088 6789 400 – ze adviseren je graag. Je kunt ook direct berekenen wat je bij Voyp kwijt bent én bestellen via www.voyp.nl/bestellen. Voer bij Promotiecode in VEBANLID2017, dan wordt de korting meteen op de juiste wijze verrekend*.

*De aanbieding is exclusief voor leden van VEBAN. Bestellingen met promotiecode worden uiteraard gecontroleerd.