Verbinding

24 mei 2017

Tour du Youp

VEBAN-lid Dagmar van het NH Hotel in Amsterdam-Noord is eind vorig jaar bevallen van haar zoontje Youp. Hij is geboren met neuroblastoom kinderkanker.

Je kunt je voorstellen wat een achtbaan dat is voor het gezin. Via de website kaarsjevooryoup.nl houden zij een blog bij en organiseren zij acties. Een van de acties is Tour du Youp, een fietstocht van Groningen naar Maastricht. Er zijn er meerdere mogelijkheden om mee te doen:

  • Je kunt 3 dagen fietsen van Groningen naar Maastricht van 3-5 juni
  • Je kunt op 5 juni de laatste etappe van ongeveer 80 km fietsen
  • Je kunt op 5 juni een halve etappe van ongeveer 40 km fietsen
  • Je kunt op 5 juni 5 kilometer hardlopen naar de finish

En dan bij alle deelname geldt probeer je vrienden, familie en collega’s een kleine bijdrage te laten doen voor het goede doel. Op 5 juni hopen zij zo een grote donatie te mogen overhandigen aan Villa Joep.

Wil je doneren?
Maak dan een bedrag over op NL34INGB0006755070 o.v.v. Tour du Youp t.n.v. B.L. Tam. Mocht je als bedrijf willen doneren en daar administratief bewijs van willen. Neem dan contact op.

Vanuit het VEBAN bestuur zal Ingrid van der Oord bij de tour aanwezig zijn. Haar echtgenoot rijdt zelf mee en Bring at Work sponsort. Zij roept alle VEBAN leden op om ook te doneren! Dat kan rechtstreeks aan bovengenoemd rekeningnummer. Geef per e-mail door wat je hebt gedoneerd. Het zou mooi zijn om gezamenlijk met andere VEBAN leden een mooie donatie te kunnen bijdragen.