VEBAN

18 maart 2016

VEBAN Voorjaarsborrel

Onze bijeenkomst op 24 maart staat, naast netwerk en verbinding, ook in het teken van de economische ontwikkeling van Amsterdam Noord. 

Onlangs zijn een aantal winkelketens in zwaar weer terecht gekomen en dit treft ook de detailhandel in Noord. Een grote groep mensen heeft onlangs hun baan verloren en gaat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Alleen het faillissement van V&D zorgt al voor een potentiële toename van 120 werkzoekenden.

Wij willen deze mensen graag een steun in de rug bieden door hen uit te nodigen voor dit evenement. Aan u bieden wij tegelijkertijd de mogelijkheid om in contact te komen met deze nieuwe groep die beschikbaar is geworden op de arbeidsmarkt.

VEBAN faciliteert deze verbinding in de hoop samen een bijdrage te kunnen leveren aan de werkloosheid in ons stadsdeel. Ook de bij VEBAN aangesloten arbeidsbemiddelaars zijn bij de organisatie van dit evenement nauw betrokken.

Aanmelden
Leden van VEBAN kunnen zich voor dit event aanmelden via de link in de e-mail uitnodiging. Wilt u een zakelijke relatie kennis laten maken met VEBAN? Meldt hem/haar aan als introducé via deze link >>

Wij hopen u te begroeten op 24 maart.