Leden

9 juni 2016

Win! Een weekend rijden in een bijzondere Peugeot!

Vrijdag 1 juli is de VEBAN Sportdag bij het Friendship Sports Centre en dankzij onze sponsor Van Mossel Peugeot kunnen ondernemers gratis deelnemen! Maar… dat is niet alles!

Actie
Van Mossel heeft ook nog een leuke actie. Onder de deelnemers van de sportdag verloten zij een weekendje autorijden in een bijzondere Peugeot!

Over Van Mossel Peugeot
U wilt samenwerken met een bedrijf dat u kan helpen bij het optimaliseren van uw mobiliteitsbehoefte? Dan bent u bij Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord aan het goede adres.

Uw mobiliteitsbehoefte
Het productaanbod blijft groeien en het dienstenpakket wordt steeds verder vernieuwd en ontwikkeld, daarom kan Van Mossel u voor elke mobiliteitsvraag een passende oplossing bieden, zoals: financieringen, verzekeringen, verhuur, vakkundig onderhoud en schadeherstel.

Van Mossel Groep
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Groep is in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt 57 vestigingen in Nederland, België en in Duitsland. Wij zijn dealer van de merken Peugeot, Volkswagen, Audi, Opel, Ford, Kia, Jaguar en Land Rover en we hebben een eigen leasemaatschappij.

Naast Amsterdam Noord vind je Van Mossel ook in Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Heemstede, Lisse en Leiderdorp.

Kennismaking
Van Mossel is betrokken bij in veel activiteiten in de regio en werkt graag samen met bedrijven uit Amsterdam Noord en omgeving. Marc de Jong, vestigingsdirecteur bij Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord zegt daarover: ‘daarom wil ik ook graag met u kennis maken! Ik zou u willen uitnodigen op u vrijblijvend te adviseren over uw mobiliteitsbehoefte’.

Marc is dagelijks te vinden op de vestiging in Amsterdam Noord. Uiteraard kunt u hem ook telefonisch of per e-mail contacten:

T: 088 – 001 42 11
M: m.dejong@vanmosselpeugeot.nl