Leden voor Leden

21 maart 2017

Winnen: Amsterdams feestarrangement voor 2 personen op MS de Jordaan

Aankomende donderdag is het zo ver; de VEBAN voorjaarsborrel op MS de Jordaan. Het wordt een oergezellige middag waarop tevens een leuke win-actie zal plaatsvinden!

Bezoekers van ons evenement maken kans op een Amsterdams feestarrangement voor twee personen (t.w.v. € 150,00) op, je raad het al, MS de Jordaan. Het arrangement bestaat uit een Amsterdams feest inclusief dé Amsterdamse muziekbingo, een Hollands buffet om je vingers bij op te eten, alle drankjes* en natuurlijk heel veel ‘meezing’-muziek m.m.v. van Eddy & Nancy of Luc Meijer. Meer informatie over het arrangement is te vinden op de website van MS de Jordaan, via deze link.

Hoe kun je meedoen? Lever bij binnenkomst jouw kaartje met naam en contactgegevens in en je maakt automatisch kans. Bij de afvaart is er een welkomstmoment, waarop de winnende kaartjes anoniem uit de pot worden gegrabbeld. Je maakt een goede kans… Er wordt namelijk drie keer een arrangement voor twee personen verloot!

Zorg wel dat je op tijd bent! Het ontvangst zal plaatsvinden tussen 17.00 en 17.30 uur op MS de Jordaan, die aanlegt bij de steiger van de IJ-kantine (NDSM Werf). Om half 6 vaart de boot af, daarna is opstappen natuurlijk niet meer mogelijk.

Tot donderdag! Wij hebben er alvast veel zin en rekenen op een fantastische middag!