Leden

24 mei 2017

Zomerborrel mogelijk gemaakt door Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

Na het succes van afgelopen jaar, sluiten wij ook dit jaar aan bij de Haringparty van Restaurant Stork op vrijdag 23 juni 2017. Onze deelname wordt daarbij door middel van sponsoring mogelijk gemaakt door een betrokken VEBAN lid: Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

De klant staat op nummer één bij Van Mossel, dat is vanzelfsprekend. Zij hechten veel waarde aan goed gastheerschap. De hele uitstraling, de open inrichting, de heerlijke koffie én het uitgebreide producten en dienstenpakket staan helemaal in dienst van de klant.

In de showroom op de Johan van Hasseltweg 65 kunt u kennis maken met de complete Peugeot modellenlijn. Een auto moet niet alleen mobiliteit garanderen, maar ook uw werk makkelijker maken. Daarom biedt Van Mossel mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Het is de missie om u compleet te ontzorgen. Met als resultaat: een scherpe prijs en tijdwinst.

Het productaanbod blijft groeien en ook het dienstenpakket wordt steeds verder vernieuwd en ontwikkelt. Daarom kan Van Mossel u voor elke mobiliteitsvraag een passende oplossing bieden, zoals: financieringen, verzekeringen, verhuur, vakkundig onderhoud en schadeherstel.

Het motto is niet voor niets: Van Mossel biedt meer dan u verwacht! Vestigingsdirecteur Marc de Jong wil u als VEBAN-lid dan ook van harte uitnodigen om langs te komen in de showroom in Amsterdam-Noord.

Bezoek de website van Van Mossel Peugeot via deze link.