Wie zijn wij

Bestuursleden

Rob Post - Voorzitter

Rob Post is geboren en getogen in Amsterdam. Hij is bij velen al bekend, omdat hij van 2004 tot 2014 stadsdeelvoorzitter was van Amsterdam Noord. In deze periode zette hij zich in voor ruimtelijke, economische en culturele ontwikkeling van Amsterdam-Noord en de imagoverbetering die daarmee gepaard ging.

Als voorzitter van VEBAN gaat Rob zich in zetten voor de ondernemers in Noord op het gebied van onze drie pijlers: verbinding, belangenbehartiging en economische ontwikkeling.

Ingrid van der Oord - Secretaris

Ingrid heeft samen met haar dochter Britt Kreeft het succesvolle uitzendbureau Bring at Work. In 2011 zijn ze samen gestart en inmiddels worden ze ondersteund door 6 medewerkers. Voor die tijd deed zij als regiomanager van een grote uitzendorganisatie en als projectmanager bij BSN werkervaringsbedrijf al veel kennis op van het lokale marktgebied.

Buiten het zakelijke heeft Ingrid persoonlijk ook veel affiniteit met Noord. Ze is er geboren, getogen en nog altijd woonachtig. Ingrid is bekend binnen het VEBAN netwerk vanwege haar betrokkenheid als lid.

Toni van het Hof - Penningmeester

Toni werkt sinds 2008 bij de Rabobank Amsterdam (diverse functies). Nu ruim anderhalf jaar bekleedt hij de functie van Manager MKB en richt zich daarbij specifiek op ondernemers in Amsterdam Noord en het centrum. Hij heeft daarbij veel contacten opgebouwd en weet wat er speelt.

Naast zijn werk bij de Rabobank zet Toni zich graag extra in voor de ondernemers, o.a. als bestuurslid bij Amsterdam City en penningmeester van BIZ Dam. Met zijn ervaring in de financiële sector, zijn bestuurlijke ervaring en maatschappelijke rol bij diverse organisaties wil hij graag bijdragen aan de groeiambities van VEBAN.

Anneriek Verhoef - Algemeen bestuurslid

Anneriek is mede eigenaar en managing partner van haar bedrijf Vi.a.Vi Office Management, waarbij zij ondernemers en instanties ondersteunt met secretariële zaken en verslaglegging. Ze is al sinds jaar en dag betrokken bij VEBAN en heeft in het verleden een periode de back office verzorgd.

Tegenwoordig is ze, naast ondernemer, nog altijd heel actief in Noord. Zo is ze voorzitter van de Rotary club Amsterdam Noord en betrokken bij alle beheergroepenvergaderingen, waarvan zij tevens de planning en verslaglegging managet.

Monica Ebbes - de Boer - Algemeen bestuurslid

Monica is mede eigenaar van Drukkerij Prestess Print, een familiebedrijf dat zij 13 jaar geleden samen met haar man van haar ouders heeft overgenomen. Ze is nog niet zo lang betrokken bij VEBAN, maar vanaf het moment dat ze lid is geworden heeft ze geen enkele bijeenkomst gemist.

Monica is erg enthousiast over het netwerk en zou als bestuurslid van VEBAN graag bijdragen aan het verder uitbreiden van de verbinding. Vanuit haar achtergrond kan zij VEBAN ondersteunen wat betreft netwerk, evenementen en communicatie.

Maaike Cohen - Algemeen bestuurslid

Maaike is al ruim tien jaar advocaat. Ze is aangesloten bij het kantoor van Corten de Geer in Amsterdam Noord en onlangs benoemd tot partner. Als vastgoeddeskundige heeft zij veel kennis van huisvesting: een belangrijk onderwerp voor ondernemers. Haar juridische kennis kan ook van grote waarde zijn voor belangenbehartiging, zeker wanneer zich complexe dossiers voordoen.

Maaike is daarnaast geïnspireerd door de creativiteit in Noord en zou de betrokkenheid van de creatieve ondernemers bij VEBAN graag verder vergroten.

Verenigingsbureau

Iris Brandsteder - Communicatie & Events

Iris is een marketing/communicatieprofessional en binnen VEBAN verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten (verenigingsbureau). Zoals de communicatie en contacten met leden en de organisatie van de maandelijkse evenementen.

Julie van Traa - Belangenbehartiging

Julie van Traa is politicoloog en heeft jarenlang als journalist en programmamaker voor de publieke omroep gewerkt. Zij is goed in het snel vinden van relevante informatie en een onderwerp of probleem van verschillende kanten te belichten en te analyseren.

Voor VEBAN doet ze de belangenbehartiging. Ze houdt er van te netwerken en de besluitvorming te beïnvloeden waar dat mogelijk is. Ze is geboren en getogen Amsterdammer en vindt de transformatie van Amsterdam-Noord fascinerend. Voor de ondernemers in Noord is het van groot belang goed gehoord te worden op het stadhuis, zeker met de snelle gebiedsontwikkeling in Noord.