Noord

18 maart 2018 van 08:00 tot 11:00 uur

Amsterdam Urban Trail in Noord

Werken aan teambuilding met je collega’s? Dan is deelname aan de Amsterdam Urban Trail misschien een idee! (Her)ontdek op zondagochtend 18 maart Amsterdam-Noord op een unieke en sportieve manier en deel deze bijzondere loopervaring met jouw collega’s!

Vanaf de start in de NDSM-Loods loop je zo’n 10 km door de creatieve en hippe broedplaats van Amsterdam. De route gaat onder meer door De Ceuvel en andere spectaculaire locaties waar je anders nooit komt – tenminste niet in je hardloopschoenen. De andere highlights blijven nog even geheim en onthullen we stap voor stap.

Geen tijdsdruk, maar lekker lopen… Dat is waar het om gaat bij de Amsterdam Urban Trail. Na afloop rechtstreeks naar huis? Zeker niet! Na de finish krijgen jullie natuurlijk een unieke medaille en wacht er een heerlijk ontbijtje op jullie!

Zondag 18 maart in Amsterdam-Noord. Inschrijven als team is vanaf 10 personen mogelijk, maar deelnemen kan natuurlijk ook individueel!

Meer informatie en inschrijven via amsterdamurbantrail.nl.


Benieuwd hoe het is om aan een Urban Trail deel te nemen? Bekijk hierboven de compilatie van de Urban Trails in Nederland.