VEBAN

1 november 2017 van 15:00 tot 19:00 uur

Event ORAM, VAZO & VEBAN

Woensdag 1 november is het weer tijd voor het gezamenlijke evenement met onze collega-ondernemersverenigingen ORAM en VAZO. Dit keer georganiseerd door VEBAN, op een unieke locatie in Amsterdam-Noord: THE LOFT in de A’DAM-toren. 

Masterclasses en netwerkborrel
Het evenement staat in het teken van kennis delen en netwerk en richt zich specifiek op ondernemers en DGA’s. We gaan om 15.00 uur van start met inspirerende masterclasses en sluiten de dag af met een exclusieve netwerkborrel met fantastisch uitzicht over Amsterdam. Het event is om 19.00 uur afgelopen.

De volgende masterclasses staan op het programma:

Ondernemen en mobiliteit in Amsterdam (Stern)
Sprekers: Willem Snel (Syndesmo) en Jan-Willem Wiersma (Stern)
Korte beschrijving: Mobiliteit in en rondom Amsterdam verandert de komende tijd drastisch. De regelgeving wordt steeds strenger waardoor het autogebruik zal krimpen. Bedrijven in de stad moeten snel een nieuwe mobiliteitsvisie creëren. Stern en Syndesmo nemen u mee op weg langs het snel veranderende stedelijk vervoerslandschap en laten zien hoe Amsterdamse bedrijven kunnen profiteren van dit nieuwe tijdperk.

Een nieuwe kijk op werving (Bring at Work)
Sprekers: Britt Kreeft en Ingrid van der Oord (Bring at Work)
Korte beschrijving: Op een arbeidsmarkt waar in 2030 een tekort van 1,3 miljoen wordt verwacht, ligt voor u als werkgever de uitdaging om geschikt personeel te vinden en binden. Als u bezig bent met de groei van u bedrijf, volg dan deze masterclass voor een nieuwe kijk op werving van personeel en frisse ideeën om de juist doelgroep te benaderen.

Bedrijfsoverdracht en wat nu? (RSM en Rabobank)
Sprekers:
Martin Vet (belastingadviseur RSM) en Maurice Beijersbergen (vermogensmanager Rabobank Amsterdam)
Korte beschrijving: we lopen allemaal wel eens met de gedachte rond hoe ga ik mijn bedrijf overdragen aan de volgende generatie. Of dit bedrijfsopvolging is aan de kinderen, aan zittend management of aan een strategische partner. Hoe moet je dit voorbereiden, welke fiscale en vennootschappelijke acties moet ik vooraf en tijdens het traject ondernemen, wat ga ik daarna doen, blijf ik aan, stap ik direct uit, wat ga ik doen met mijn vermogen , hoe draag ik over aan mijn kinderen over. Aan de hand van praktijk voorbeelden nemen wij u als DGA mee in het proces van voorbereiden, de overdracht en wat daarna.

Exclusief voor leden 
Alle leden van VEBAN, ORAM en VAZO ontvangen binnenkort een uitnodiging met aanmeld-link. In verband met een beperkt aantal beschikbare plekken, biedt dit evenement helaas geen gelegenheid om introducees mee te nemen. Die ontvangen we uiteraard graag weer op onze volgende bijeenkomst half november. Het programma wordt uitsluitend als geheel aangeboden, reserveer de woensdag 1 november van 15.00 tot 19.00 uur dus alvast in uw agenda!