VEBAN

16 augustus 2018 van 16:30 tot 19:00 uur

Netwerkborrel Noord/Zuidlijn

21 juli gaat de Noord/Zuidlijn rijden. Een ingrijpende verandering voor de bereikbaarheid van Amsterdam die veel nieuwe kansen biedt. 

Omdat Noord en Zuid nu veel dichter bij elkaar zijn, organiseren VEBAN en ORAM een feestelijke netwerkborrel voor hun leden. Om ondernemers uit Noord, Zuid en alles wat ertussen ligt letterlijk en figuurlijk met elkaar te verbinden.

Ondernemers zijn van harte uitgenodigd op donderdag 16 augustus bij Arti et Amicitiae op het Rokin. De netwerkborrel duurt van 17.00 tot 19.00 uur. En natuurlijk zal de Noord/Zuidlijn ons daar brengen. Er wordt dan ook verzameld op de stations Noord én Zuid.

Ontvangst Noord (door VEBAN): tussen 16.30 en 16.45 uur. Parkeren kan op het P+R, gelegen aan de Nieuwe Leeuwardenweg (bereikbaar via A10, afrit S116).

Ontvangst Zuid (door ORAM): tussen 16.30 en 16.45 uur. Parkeren kan op straat of in de parkeergarages Parking WTC en Q-Park Mahler.

Mocht het praktischer zijn om direct naar de locatie te komen, dan mag dat natuurlijk ook! Onze medewerkers zijn daar vanaf 17.00 uur aanwezig om je te ontvangen.

Aanmelden kan via de persoonlijke uitnodiging die onze leden en relaties per e-mail hebben ontvangen. Geen lid van VEBAN of ORAM? Stuur dan een e-mail aan info@veban.nl.

Wij kijken ernaar uit om samen het glas te heffen op deze nieuwe verbinding.