Leden

16 mei 2018 van 18:30 tot 21:00 uur

Seminar Heron Auto: Fiscale tips voor zakelijk rijden

Op woensdag 16 mei a.s. organiseert Heron Auto het seminar ‘Fiscale tips voor zakelijk rijden’. VEBAN-leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens dit seminar informeren wij u over de gevolgen van de WLTP-regeling*, de eventuele BPM-gevolgen van deze nieuwe CO2-uitstoottest en geven wij u fiscale tips om zakelijk autorijden nog leuker te maken. Andere onderwerpen die deze avond aan bod komen, zijn: de elektrische auto, geen rittenregistratie meer voor bestelauto’s, de investeringsaftrek, BTW-aftrek op uw privéauto en verlaging van de bijtelling. Kortom, een interessant seminar waar u winst mee kunt behalen!

Wanneer: Woensdag 16 mei 18.30-21.00 uur
Waar: Heron Auto Purmerend (Audi showroom, 1e verdieping)
Adres: Binnenzeestraat 7, 1446 AB Purmerend
Aanmelden: via deze link >>

Programma
18:30 – 19:00: Inloop
19:00 – 19:30: Introductie Heron Auto
19:30 – 20:30: Gastspreker mr. Jan Rolleman
20:30 – 21:00: Netwerkborrel

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Gevolgen van WLTP-regeling
  • Elektrische auto
  • Geen rittenregistratie voor bestelauto’s
  • Investeringsaftrek
  • BTW-aftrek op uw privéauto
  • Verlaging van de bijtelling

Gastspreker
We hebben mr. Jan Rolleman als gastspreker uitgenodigd. Naast een brede oriëntatie op met name zakelijke belastingen als omzet- en vennootschapsbelasting heeft hij zich gespecialiseerd in autobelastingen. Vanuit AMD automotive fiscalisten B.V., bekend van www.autoenfiscus.nl, is hij actief als fiscalist voor automotive ondernemers. Daarbij behoren zowel het schrijven van publicaties, het verzorgen van trainingen als het verzorgen van advies en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tot zijn werkterrein.

De heer Rolleman kan als geen ander in duidelijke taal uitleggen wat de gevolgen zijn van de WLTP-regeling voor u en uw organisatie en geeft u fiscale tips voor zakelijk autorijden.

* Sinds 1 september 2017 worden auto’s onderworpen aan een nieuw testprotocol voor het meten van emissiewaarden en brandstofverbruik: de Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Deze wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen gaat de NEDC test vervangen. De nieuwe test moet de uitstoot van CO2, het brandstofverbruik en andere verontreinigende stoffen van voertuigen beter in beeld brengen. Vanaf 1 september 2018 moeten alle nieuwe registraties voldoen aan de WLTP-regels.

** Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt maximaal 3 personen per bedrijf aanmelden. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.