VEBAN

18 mei 2018 van 10:00 tot 20:00 uur

VEBAN Golfdag

Vrijdag 18 mei 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse VEBAN Golfdag. Net als voorgaande jaren organiseren wij die bij Golfbaan Waterland.

Dit jaar doen we op veler verzoek een 18 holes wedstrijd. Daarnaast is er een clinic voor nog niet ervaren golfers. Aan het eind van de middag is er een gezamenlijke borrel en een prijsuitreiking. We sluiten de dag af met een barbecue. Voor deelname wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Wedstrijd
Als golfer met een geregistreerde handicap kunt u deelnemen aan de 18 holes wedstrijd. We starten ’s ochtends om 11.00 uur. De inloop is vanaf 10.00 uur met koffie en thee. Lunch, tussendoortjes, de barbecue en drankjes zijn verzorgd. De kosten voor deelname bedragen €120,- excl. BTW.

Clinic 
Voor de nog niet ervaren golfer wordt er een clinic verzorgd door Golfschool Waterland. Tijdens de 2 uur durende clinic maakt u kennis met de basis van golf en krijgt u een goed beeld van de sport. We verzamelen om 13.00 uur en starten met koffie en broodjes. Ook de barbecue en drankjes achteraf zijn verzorgd. De kosten voor deelname bedragen €75,- excl. BTW.

Borrel & barbecue
Wil/kan je niet deelnemen aan de golfactiviteiten maar zou je wel graag aansluiten bij de borrel en barbecue vanaf 16.30 uur? Dat kan! Tegen eigen bijdrage van €30,- excl. BTW.

Aanmelden
Leden en relaties van VEBAN hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail met aanmeld-link. Bent u geen lid, maar wil u wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via info@veban.nl.

Wij ontvangen u graag op 18 mei bij Golfbaan Waterland!