VEBAN

21 maart 2018 van 15:00 tot 19:00 uur

Kennissessie Digitale Innovatie en Samenwerking & Netwerkborrel op MS de Jordaan

Internet of Things, Artificial Intelligence, Voice en Data, Digital Workplace. Het zijn termen die we steeds vaker horen, maar waar we ons weinig bij kunnen voorstellen. Wat betekenen deze innovaties voor bedrijven en hun medewerkers? Hoe zullen ze in de toekomst bijdragen aan productieve, nieuwe vormen van samenwerking? En wat kun je nu al toepassen binnen je bedrijf…

Op woensdag 21 maart verzorgt WilroffReitsma in samenwerking met Vodafone een kennissessie over digitale innovatie en samenwerking. Een informatief programma, omringd met Amsterdamse gezelligheid. U wordt als deelnemer namelijk op MS de Jordaan vanuit Amsterdam-Noord naar het hoofdkantoor van Vodafone op Oosterdokseiland gebracht. Na afloop wordt u weer opgehaald en zal er een gezellige netwerkborrel plaatsvinden op de boot.

Programma:
15.00 uur: Vertrek vanaf de kade in Amsterdam-Noord, ter hoogte van Stork
15.30 uur: Aankomst Vodafone HQ, start kennisessie
16.30 uur: Terug op MS de Jordaan, de trossen gaan weer los!
16.45 uur: Aankomst in Noord, waar extra gasten voor de borrel kunnen opstappen
17.00 uur: Netwerkborrel waarbij we varen over het IJ
19.00 uur: MS de Jordaan legt weer aan, einde van het evenement

U kunt zich aanmelden voor het gehele programma, of alleen voor de netwerkborrel. De heen- en weervaart naar Oosterdokseiland biedt vanwege het beperkte aantal plaatsen nog extra gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Wees er snel bij, want er zijn voor de kennissessie slechts 50 plekken beschikbaar. Aanmelden voor dit evenement kan via de persoonlijke aanmeld-links in de e-mailuitnodiging.

Wij ontvangen u graag op woensdag 21 maart.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door:
WilroffReitsma, Vodafone en MS de Jordaan.