Algemene Ledenvergadering & netwerkborrel

18 mei

We nodigen alle leden van harte uit voor onze Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 18 mei in het STRAAT Museum. Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats in het restaurant van STRAAT.

Datum: woensdag 18 mei 2022
ALV: 16.00 – 17.00 uur
Aansluitende borrel & rondleiding: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: STRAAT Museum, NDSM-Plein 1, Amsterdam-Noord

Programma
De ALV kan weer live! We zijn dit keer van harte welkom bij STRAAT, hét museum voor graffiti en street art van Nederland.

15.30 uur: Ontvangst ledenvergadering in de vergaderzaal van STRAAT
16.00 uur: Start ALV (agenda en bijlagen volgen)
16.45 uur: Presentatie STRAAT door David Roos, curator en creatief directeur
17.00 uur: Rondleiding van 20 minuten langs werken van grootse internationale namen en aanstormend talent
17.00 uur: Start borrel in het restaurant van STRAAT, gelegenheid tot netwerken en bijpraten
19.00 uur: Einde bijeenkomst

Agenda & stukken
De agenda en bijlagen voor de ledenvergadering worden uiterlijk 5 dagen van te voren per mail verstuurd. Houd je mailbox dus in de gaten.

Over STRAAT
STRAAT is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf. In de huidige tentoonstelling maak je kennis met meer dan 150 werken van 130+kunstenaars. De kunstwerken zijn speciaal voor het museum gemaakt, en de meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. Als museum biedt STRAAT de toegevoegde waarde van context en informatie, iets wat buiten vaak ontbreekt. Dit is de kans voor jou om de verhalen achter de werken te ontdekken!

Aanmelden
Kom je naar de ALV én de borrel? Meld je dan alvast aan via info@veban.nl o.v.v. je naam en organisatie. We sturen je ook nog een uitnodiging per e-mail. Sluit je alleen aan bij de borrel en wil je graag deelnemen aan de rondleiding, dan ook graag aanmelden o.v.v. je naam, organisatie en ‘alleen borrel en rondleiding‘.

Interesse in lidmaatschap VEBAN?
Ben je ondernemer in Amsterdam-Noord en heb je interesse in een lidmaatschap VEBAN? Kom dan gezellig als introducé om 17.00 uur naar de netwerkborrel. Stuur een mailtje naar communicatie@veban.nl om je aan te melden, dan kunnen we je op 18 mei introduceren bij onze leden.