Bijeenkomst beheergroepen Noord

03 oktober

Op 3 oktober is er een gezamenlijke bijeenkomst van de beheergroepen uit Amsterdam-Noord. Deze vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur bij Stadsdeel Noord, in de Burgerzaal. De leden van VEBAN zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten.

Tijdens de bijeenkomst zal Frank van de Lustgraaf (ruimtelijk economisch adviseur bij de Gemeente Amsterdam) een presentatie geven over de Bedrijvenstrategie die EZ momenteel ontwikkelt voor Amsterdam.

Lees meer: Bedrijventerreinen raken op in Amsterdam

Daarnaast is de organisatie van SAIL Amsterdam 2020 aanwezig om een vooruitblik te geven op de speciale 10e editie SAIL 2020. Zij zullen kort toelichten wat de plannen zijn en hoe ondernemers worden betrokken in aanloop naar het evenement.

Aanmelden
Wilt u deze bijeenkomst graag bijwonen? Aanmelden kan per e-mail bij Anneriek Verhoef via info@viavi.nl. Vermeld in de e-mail in elk geval uw naam en uw bedrijfsnaam.

Beheergroepen
In de beheergroepen zijn ondernemers, de gemeente en andere relevante partijen met elkaar in gesprek over (beheer van) de openbare ruimte op hun bedrijventerrein. Ook actuele ontwikkelingen, verkeer en veiligheid komen aan de orde.

Noord kent de volgende beheergroepen:

  • Beheergroep Nieuwendammerham (incl. Hamerkwartier)
  • Beheergroep Buiksloterham
  • Beheergroep Cornelis Douwesterrein (incl. NDSM-werf)
  • Beheergroep Gemboterrein