Bijeenkomst Bereikbaarheid Cornelis Douwesterrein

02 april

Als ondernemer op het Cornelis Douwesterrein bent u van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst over bereikbaarheid van het gebied.

Datum: dinsdag 2 april 2019
Tijd: 8.30 tot 9.30 uur
Locatie: VEBAN-kantoor (Printerstraat 22)

Een van onze leden wil graag met andere bedrijven van het Cornelis Douwesterrein spreken over het verbeteren van de bereikbaarheid en of dit zinvol is voor werknemers. Ideeën zijn extra bootjes en/of busjes tijdens de spits, maar misschien zijn er wel meer mogelijkheden.

Het lid betreft familiebedrijf Winclove; een producent en ontwikkelaar van probiotische voedingssupplementen met 100 werknemers. Zij zitten nu nog op de Hulstweg in de Buiksloterham, maar verhuizen binnenkort naar een nieuw pand aan de T.T. Vasumweg / Disketteweg.

Voor deze bijeenkomst nodigen wij ook Harry Kraan uit, gebiedsmakelaar bij de gemeente Amsterdam met focus op het Cornelis Douwesterrein. Mochten er concrete plannen ontstaan, zullen wij dit uiteraard ook doorgeven aan de ambtenaren van Haven-Stad; Saskia Hoogstraten en Lubbert Hakvoort.

De bijeenkomst vindt plaats bij VEBAN op kantoor van 8.30 tot 9.30 uur. Een ontbijtje wordt door ons verzorgd.

Komt u ook brainstormen op 2 april? Meld u dan aan via de link in de e-mailuitnodiging, of stuur een mail aan info@veban.nl.

Ook niet-leden uit het gebied zijn welkom om aan te sluiten.