Bijeenkomst Havenwind en de Wet Milieubeheer

06 juni

In samenwerking met ons lid NDSM Energie organiseren wij op donderdag 6 juni 2019 een bijeenkomst over Havenwind en nieuwe wetgeving omtrent energie. De bijeenkomst vindt plaats bij HEMA op het hoofdkantoor.

Programma
16.30 uur: inloop
17.00 uur: presentatie over Havenwind en de Wet Milieubeheer
18.00 uur: borrel om na te praten

Over de bijeenkomst
NDSM Energie ontwikkelt in samenwerking met Eneco lokale energie, met als doel om van de NDSM-werf en omstreken het meest duurzame bedrijvengebied van Nederland te maken.

Met negen windmolens op Ruigoord bieden Eneco en NDSM Energie een uniek product voor bedrijven in Amsterdam. Groene energie, lokaal opgewekt in het havengebied. Voor bedrijven in Noord een mooie manier om bij te dragen aan duurzaamheid.

Eneco zal daarnaast een presentatie geven over de nieuwe Wet Milieubeheer, die vanaf 1 juli ingaat. Bedrijven met een energieverbruik van >50.000 kWh en/of 25.000 m3 gas per jaar (energierekening van c. €7.000 of meer) zijn dan verplicht om over hun energiehuishouding te informeren en energiebesparende maatregelen te nemen.

Eneco EnergieCoach is een concept, speciaal ontwikkeld om bedrijven te helpen bij de ontdekkingsreis naar verduurzaming en het voldoen aan de veranderende regelgeving. Daarnaast wordt ook ingezoomd op de kansen die verduurzaming aan ondernemers te bieden heeft.

Na afloop van de presentatie is er een borrel om na te praten.

Mede namens NDSM Energie en Eneco, graag tot 6 juni!