Bijeenkomst Jonge Ondernemers BovenIJ ziekenhuis

16 maart

Wat verwachten jonge ondernemers in Amsterdam-Noord van “Samen Beter” en welke invulling geven zij aan goede zorg & welzijn?

Wij trekken de buurt in, maar kom je ook bij óns?

Lunchen in het BovenIJ ziekenhuis, de buurt aan tafel
Als jonge ondernemer van Amsterdam-Noord betrekken we je graag bij de organisatie van zorg en welzijn. Het BovenIJ ziekenhuis organiseert in de landelijke week van Zorg & Welzijn niet alleen activiteiten ín de buurt, we organiseren ook een bijzondere lunch bij óns in huis. Jij bent van harte uitgenodigd!

We willen met jou graag nadenken over hoe de zorg er in de toekomst uit moet zien. Wat vind je belangrijk en wat zou jij anders doen of willen in zorg & welzijn? Hoe ziet de zorg er in 2025 uit? Welke rol zie jij daarin voor jezelf als ondernemer en /of bewoner en /of als mogelijke patiënt?

Het BovenIJ ziekenhuis gelooft sterk in het samen ondernemen met anderen. Onder het genot van een gezonde lunch horen we graag wat jij belangrijk vindt en welke bijdrage jij zou kunnen/willen leveren.

Wil je én gezond lunchen én een ondernemende bijdrage leveren? Schrijf je dan in via communicatie@bovenij.nl ovv “buurt aan tafel, ondernemers”.

Het is op zaterdag 16 maart a.s. van 12.00 – 14.00 uur in het BovenIJ ziekenhuis. Deelname is gratis. We vragen alleen een aanmelding en actieve deelname.

Samen Beter.
Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in het snel groeiende Amsterdam-Noord. De 900 medewerkers en 70 medisch specialisten behandelen jaarlijks vele patiënten. Het ziekenhuis wil samen met haar patienten en de andere zorg- en welzijnsorganisaties de gezondheid en het welzijn van onze bewoners steeds verder verbeteren: zorg goed voor elkaar.

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, verbindend en ondernemend.
Deze kernwaarden zijn de basisprincipes van het BovenIJ ziekenhuis. Ze definiëren waar het ziekenhuis voor staat, de kracht van onze organisatie en mensen . Passend bij onze waarden gaan we “de buurt” persoonlijk uitnodigen om samen met ons van gedachten te wisselen over de zorg in Noord, nu en in de toekomst.