Bijeenkomst Projectontwikkeling in Noord

07 maart

Op 7 maart organiseert VEBAN samen met Being Development en Corten De Geer Advocaten een bijeenkomst over bouwen in Noord.

Steeds meer plekken in Noord zijn aangewezen als transformatiegebied. Kavels kunnen worden ontwikkeld tot appartementencomplexen met bedrijfsruimtes in de plint. Maar wat houdt dit in? Hoe gaat zoiets in zijn werk: een woontoren of kantoorpand ontwikkelen?

Ontwikkelaar Being Development vertelt hier graag meer over! In Noord ontwikkelen zij op dit moment het duurzame hotel Yotel op de Asterweg (zie foto’s onder), de woon/werktoren Mark Amsterdam op de hoek Vlierweg/Hulstweg en CD ONE: een flexibel en duurzaam kantoorgebouw voor creatieve industrie op de NDSM-werf.

CEO en medeoprichter Bas van Dam zal een presentatie geven waarbij hij ingaat op de verschillende aspecten van projectontwikkeling: conceptvorming, tijdsplanning, vergunningsaanvraag bij de gemeente, omgevingsonderzoek, buurtparticipatie, de samenwerking met een architect en de beraming van de kosten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst vindt plaats op het schitterende kantoor van Corten De Geer Advocaten. Ons bestuurslid Maaike Cohen is zo gastvrij om ons te ontvangen.

Programma
16.30 uur: Inloop
17.00 uur: Presentatie Being Development
18.00 uur: Borrel om na te praten

Aanmelden
De sessie biedt plaats aan maximaal 30 deelnemers en is daarom exclusief toegankelijk voor leden van VEBAN. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging met aanmeld-link per e-mail.

Bent u nog geen lid, maar wilt u graag eens kennis maken? Dan ontvangen wij u graag weer op onze volgende bijeenkomst: de netwerkborrel op donderdag 21 maart.

Yotel op de Asterweg: impressietekening en foto van de bouw.

In samenwerking met: