Heron Auto Electric Event

02 juli

Op 2 juli aanstaande organiseert VEBAN-lid Heron Auto een exclusieve avond vol waardevolle inzichten, bijzondere sprekers en innovatieve ontwikkelingen.

Tijdens deze avond delen gastsprekers André Kuipers, Carlo van de Weijer en Mark Maaskant hun inspirerende blik op de toekomst en hun huidige ervaringen op het gebied van elektrisch en autonoom rijden. U bent als VEBAN-lid ook van harte uitgenodigd.

Binnen nu en 2028 lanceert het VAG-concern tussen de 50 en 70 volledig elektrische modellen, een aantal, recent geïntroduceerde elektrische modellen kunt u deze avond live aanschouwen. Wij laten u zien wat Heron Auto en Stern Electric nu, maar ook in de toekomst voor u kunnen betekenen. Beleef, ervaar en laat u verrassen onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Ga naar: www.heronauto.nl/electric

Sprekers

André Kuipers
Astronaut en ambassadeur van de aarde

Hij bracht in totaal 204 dagen van zijn leven door in de ruimte. Astronaut André Kuipers (1958) mag zichzelf dan ook met recht ambassadeur van de aarde noemen. En omdat hij met zijn eigen ogen heeft gezien heeft gezien hoe kwetsbaar onze planeet is, kan hij u als geen ander vertellen hoe belangrijk duurzame technologieën zijn voor onze toekomst. André rijdt sinds eind maart in de Audi e-tron die door Heron Auto geleverd is.

Carlo van de Weijer
Smart Mobility

Hij heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en is cum laude gepromoveerd aan de Technische Universiteit in Graz. Hij heeft een brede ervaring in de auto-industrie met onder andere leidinggevende posities bij Siemens en TomTom. Momenteel is hij directeur van de Strategic Area Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven, naast zijn werk voor TomTom.

Mark Maaskant
Prodrive Training

Met meer dan 25 jaar ervaring op gebied van rijgedrag voor (zakelijke) verkeersdeelnemers is Prodrive Academy de specialist op gebied van veilig, zuinig en duurzaam rijden. Met onze rijtrainingen helpen wij deelnemers een veilig en anticiperende rijstijl te hanteren. Moderne technologieën, elektrisch rijden en rijhulpsystemen zijn geïntegreerd in onze aanpak.