Inloopspreekuur ‘Van conflict naar oplossen: geen gedoe in zakelijk samenwerken’

25 april

Soms loopt het ondernemen niet zoals gehoopt. Personeel is ontevreden of ziek, er is wrijving met een zakelijk compagnon, een onrustige investeerder zit te u dicht op de huid, kortom: er dreigt conflict. Vrees jij als ondernemer, directeur of maatschap dreigend gedoe? Ga dan vrijblijvend en kosteloos in gesprek met Roderic van Voorst tot Voorst, Eline van Tijn en/of Tabitha van den Berg tijdens de inloopochtend op hun kantoor aan de Johan van Hasseltweg.

Mediation Amsterdam bestaat uit drie ervaren zakelijke mediators, en is al sinds de oprichting in 2004 gevestigd in Amsterdam Noord.

Speciaal voor collega-VEBAN-leden organiseren we op donderdag 25 april van 9.30-11.30 , een inloopochtend gericht op ondernemers die met professioneel ‘gedoe’ te maken hebben zoals:

  • Moeizame discussie over bedrijfsopvolging
  • Samenloop van ziekte en conflict met één of meerdere werknemers
  • Spanningen in een zakelijke samenwerking
  • Onvrede in de relatie met de investeerder(s)
  • Conflict tussen collega’s van verschillende afdelingen of binnen één team

Mediation is geen arbitrage en zeker geen therapie. Als zakelijke en arbeidsmediators gaan we wél op zoek naar onderliggende overtuigingen die een directe oplossing van het conflict in de weg staan. En, eerlijk is eerlijk: daar kunnen ook stevige emoties bij spelen. Maar is de lucht geklaard, dan blijken mensen verrassend snel tot oplossingen te komen. Samen verder, uit elkaar of voortaan anders samenwerken, alles kan. En komt het tot een schriftelijke overeenkomst, dan tekent je pas na het inwinnen van zorgvuldig advies van bijv. de boekhouder, een fiscaal specialist of zo nodig een juridisch adviseur. Een gemiddeld mediationproces kan in een tijdsbestek van 4 – 6 weken (3 a 4 gesprekken) tot een duurzame oplossing leiden. Dat is een stuk sneller (en goedkoper) dan procederen!

Kosteloos inloopspreekuur
Behoefte om eens te sparren over het voorkomen of ‘genezen’ van gedoe en gedonder in de zaak? Kom dan naar het inloopspreekuur op donderdagochtend 25 april, Johan van Hasseltweg 2C1, 1022 WV Amsterdam.

Fijn als je van tevoren laat weten dat je komt en met hoeveel mensen, dan zorgen wij dat er voldoende koffie klaar staat! Aanmelden kan per e-mail aan info@mediationamsterdam.nl.

Lukt het niet om deze ochtend langs te komen maar heb je wel behoefte aan contact? We maken graag tijd voor je op een ander moment.