Najaarsvergadering & Netwerkborrel

15 november

Leden van VEBAN zijn van harte uitgenodigd voor de Najaarsvergadering & Netwerkborrel op 15 november 2018 bij Pand Noord. De vergadering is van 16.00 tot 17.00 uur en zoals gewoonlijk is er aansluitend een borrel tot 19.00 uur.

U kunt zich aanmelden via de link in de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail van ons heeft ontvangen. De stukken voor de ledenvergadering zijn nog niet beschikbaar, maar worden spoedig gepubliceerd.

Agenda ledenvergadering

1. Opening
2. Mededelingen
3. Vaststellen notulen voorjaarsvergadering op 19 april 2018, bijlage 1
4. Jaarplan 2019
-Update belangenbehartiging
-Ledengroei
-Vooruitblik evenementen, bijlage 2
5. Financieel, bijlage 3
-Verwachting 2018
-Begroting 2019
6. Rondvraag
7. Sluiting

Kennismaken
Bent u geen lid van VEBAN, maar wilt u graag met ons kennismaken tijdens deze bijeenkomst? U bent van harte welkom tijdens de Netwerkborrel. Aanmelden kan gemakkelijk online via deze link.

Over Pand Noord
Pand Noord is het bedrijfsverzamelgebouw aan de Meeuwenlaan. Het stamt uit 1917 en is rijk aan karakter en geschiedenis. Destijds gebouwd als industrieel magazijn, is het tegenwoordig een creatieve kantooromgeving waar ruim 40 bedrijven gehuisvest zijn. Pand Noord is bekend om zijn dynamische omgeving voor creativiteit, focus en verbinding.

In Pand Noord zijn ook filmzalen aanwezig, waar mediabedrijven dagelijks gebruik van maken om producties te coördineren. Onze vergadering zal plaatsvinden in de kleine filmzaal, de borrel in de vernieuwde hospitality-ruimte. Voor de borrel worden ook alle ondernemers van Pand Noord uitgenodigd.