Noordse Haringparty 2019

21 juni

Onze leden en relaties zijn van harte uitgenodigd voor de vierde editie van de Noordse Haringparty op vrijdag 21 juni. Wij kijken ernaar uit om samen met u de zomer in te luiden op het (hopelijk zonnige) terras van Café-Restaurant Stork.

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Café-Restaurant Stork

Dit evenement is onze laatste bijeenkomst voor het zomerreces. We kijken er dan ook naar uit om jullie allemaal te zien.

Aanmelden
Bent u erbij? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding via de link in de persoonlijke e-mailuitnodiging. Niet ontvangen? Neem contact met ons op via info@veban.nl.

Spread the word
De Noordse Haringparty is een van de best bezochte netwerkevenementen van VEBAN en altijd een groot succes. Daarom stellen we deze bijeenkomst dit jaar open voor alle ondernemers in Amsterdam-Noord, dus ook niet-leden. Om hen te bereiken sturen we uitnodigingen per post en plaatsen we berichten op social media. Ook onze leden roepen wij op om hun buurbedrijven en andere Noordse relaties uit te nodigen.

Op de webpagina veban.nl/haringparty is alle informatie te vinden en kunnen niet-leden zich via het formulier aanmelden. U kunt deze link verder verspreiden. Deelname is uiteraard vrijblijvend en kosteloos!