Uitnodiging | 20 juni Meet-up Winclove Probiotics en workshop fusies en overnames

20 juni

VEBAN-lid Winclove Probiotics, gevestigd aan de Tt Vasumweg 221, opent op 20 juni haar deuren voor het volgende netwerkevenement voor VEBAN-leden.

Workshop Fusies en Overnames
We beginnen met een interessante workshop van Jim Egbers van JAN© Fusies en Overnames en Jaap de Bruijn van JAN© Juristen over de boeiende wereld van fusies en overnames. Ook komt aan de orde hoe ondernemers dienen om te gaan met het actuele thema ESG (duurzaamheid)  in relatie tot overnames.

Rondleiding Winclove en je persoonlijke bacterie-afdruk!
Aansluitend krijg je de kans om deel te nemen aan een unieke bacteriën workshop! Tijdens deze workshop krijg je een fascinerende rondleiding bij Winclove en de mogelijkheid om een bacterie-afdruk te laten maken. Benieuwd hoe jouw eigen bacteriën eruitzien? Kom dan zeker langs en ontvang je persoonlijke bacterie-afdruk!

Benieuwd? Meld je dan snel aan! Dan ontmoeten wij jou op donderdag 20 juni bij Winclove. Uiteraard is er daarna ook tijd voor gezellig netwerken met hapjes & drankjes tijdens de afsluitende borrel.

Datum: Donderdag 20 juni 2024
Voor wie: Noordse ondernemers, zowel VEBAN leden als geïnteresseerden in VEBAN uit Groot Amsterdam
Locatie: Winclove Probiotics, Tt Vasumweg 221, Amsterdam Noord
Aanmelden: tot 17 juni 2024 via deze link
Deelname is gratis: Dit evenement wordt aangeboden door VEBAN i.s.m. Winclove Probiotics en JAN© Fusies en Overnames en JAN© Juristen

Programma
16.00-16.30u; Ontvangst met drankjes
16.30-17.00u; Workshop juridisch thema
17.00-17.30u; Workshop bacteriën en rondleiding
17.30-18.00u; Afsluitende netwerkborrel aan de bar

Nog geen VEBAN-lid en kosteloos kennismaken?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog niet lid zijn van VEBAN is dit ook een leuk event om kennis te maken met onze activiteiten. Dus jullie zijn van harte welkom! Meld je dan ook met bedrijfsnaam & contactgegevens aan via deze aanmeldlink.
Tot dan!


Willem Coorn (mediator en vertrouwenspersoon, Solve2gether)
Karin Weinberg (specialist yoga en India reizen, De YogaZaak en bestuurslid VEBAN)