Seminar EYE: Macht, Invloed en Leiderschap

03 juni

Eye -ook lid van VEBAN- nodigt jullie van harte uit voor een seminar op 3 juni 2019.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Na een eerste succesvolle editie in 2018 organiseert Eye Filmmuseum dit jaar op maandag 3 juni 2019 opnieuw een seminar met als thema Macht, Invloed en Leiderschap, Evenwichtskunstenaars in Beeld. Het seminar wordt gepresenteerd door Manfred van Doorn, Alexander Rinnooy Kan en Caroline Princen*.

Leiderschap gaat om het balanceren tussen invloed en macht. Het gaat om het motiveren van mensen, maar ook het aansturen. In dit seminar werken we met de meest illustratieve voorbeelden uit films en documentaires. Ervaren leiders als Alexander Rinnooy Kan en Caroline Princen delen hun belangrijkste ervaringen in de bestuurskamer. Leiderschapstrainer Manfred van Doorn behandelt de theoretische achtergrond van de twee belangrijkste dimensies van de menselijke beïnvloeding: de horizontale as van gelijkwaardigheid (level playing field -engagement) en de verticale as van de hiërarchie (alignment, top-down macht en bottom-up geweten).

Voor wie
Formeel en informeel leidinggevenden, managers en teamleiders in profit en non-profit organisaties, maar ook leiderschapstrainers, coaches en organisatieadviseurs. Iedereen die geïnteresseerd is in het krachtenveld tussen invloed en macht.

Het seminar is een perfecte combinatie van horen en zien, van leren en vermaak en daarmee uiterst effectief, prikkelend en inspirerend. Meer informatie vind je in de bijlage en aanmelden kan via de site: www.eyefilm.nl/leiderschapinbeeld

Met plezier bieden we je als lid van VEBAN, het seminar Macht, Invloed en Leiderschap op 3 juni 2019 aan tegen een gereduceerd tarief van € 275,- ex BTW. Gebruik hiervoor de actiecode Seminar2019.

Bij vragen kun je contact opnemen met Maartje Jansen (Corporate Partnerships bij EYE) via MaartjeJansen@eyefilm.nl.